Με ασίστ και πόντους στην Euroleague

Πληρώνουν ασίστ και πόντοι στην Euroleague

Βραδιά Euroleague απόψε με μόλις τρία ματς όμως λόγω της μετάθεσης για αύριο του αγώνα της Ζενίτ με τη Μπαρτσελόνα. Στα δύο από τρία ματς θα προτιμήσω ειδικό στοίχημα παίκτη, έτσι για την αλητεία.

Πρώτη επιλογή από το ΤΣΣΚΑ-Μακάμπι με τον αγαπημένο Μάικ Τζέιμς. Ο τρελάρας υπό τον Ιτούδη δείχνει ένα άλλο, πιο μαζεμένο αγωνιστικό προφίλ όσον αφορά στα σουτ. Θα τον περιμένει η Μακάμπι και περιμένω να μοιράσει παιχνίδι δίνοντας πάνω από 4,5 ασίστ που είναι στις δυνατότητές του.

Στο Ρεάλ-Βαλένθια θα εμπιστευτώ τον Αργεντίνο Φακούντο Καμπάσο ο οποίος απουσία Γιουλ θα παίξει περισσότερο και θα πάρει τις συνήθεις προσπάθειες κερδίζοντας και τα συνήθη φάουλ. Οι 11,5 πόντοι του line φυσικά και είναι μέσα στις δυνατότητές του να ξεπεραστούν.

Τέλος στο τουρκικό ντέρμπι Εφές-Φενέρ οι δίχως Λάρκιν γηπεδούχοι έχουν ένα θεματάκι επιθετικά. Το line είναι στους 80,5 πόντους και με την προσοχή που περιμένω να δείξει η Φενέρ που δεν θέλει να επιτρέψει παιχνίδι στο τρανζίσιον, δεν θα ξεπεραστεί.

Μονό

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μάικ Τζέιμς over 4,5 ασίστ (1.87)

Μονό

20:30 Εφές – Φενέρμπαχτσε: Εφές under 80,5 (1.95)

Μονό

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Φακούντο Καμπάσο over 11,5 πόντοι (1.87)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις