Στον αστερισμό του Χάλαντ

Στον αστερισμό του Χάλαντ

Καλημέρα.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Πάμε πρώτα σε δυο ματς που δίνουν πρόκριση στον τελικό των μπαράζ του Nations League. Ξεκινάμε με το ματς στη Νορβηγία, όπου οι γηπεδούχοι είναι πολύ αποδοτικοί εσχάτως κι έχουν πετύχει 12 γκολ στα τελευταία 4 ματς. Πρόσφατο θύμα τους  η Ιρλανδία, την οποία διέλυσαν  στο Μπέλφαστ με 5-1. Το καλύτερο απ΄όλα  είναι ότι ο Χάλαντ δείχνει την κλάση του και στην Εθνική. Ο σέντερ φορ της Ντόρτμουντ σημείωσε 3 γκολ στα τελευταία 2 ματς και μοιάζει πανέτοιμος για σήμερα. Από την άλλη, οι Σέρβοι έχουν την εμπειρία, αλλά όχι και τη φλόγα των Νορβηγών. Στο 1.75 θα κρατήσω την πρόκριση των γηπεδούχων.

Η Βοσνία θα έχει σήμερα τον κομβικό Πιάνιτς και αυτό της δίνει έξτρα ώθηση. Με τον μέσο της Μπαρτσελόνα στις τάξεις της, έχει σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα από την αντίπαλο της. Οι Βορειοϊρλανδοί θα το παλέψουν, αλλά δεν είναι ομάδα για να πάει στο Euro. O άσος στο 2.00 είναι αποδεκτός.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις