ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με δυάδες στο 2.35 και στο 2.83

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με δυάδες στο 2.35 και στο 2.83

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με δυάδες στο 2.35 και στο 2.83

Με δυάδες στο 2.35 και στο 2.83

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Δεν πήγαμε καλά χθες, η Δανία έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 4-0 όμως το Μαυροβούνιο ήταν απαράδεκτο και έμεινε στο 1-1 με τη Λετονία. Η Eθνική μας ήταν πολύ κακή, σκόραρε κόντρα στην ροή του αγώνα αλλά δεν άντεξε και ηττήθηκε. Καθοριστική η παρουσία του Μιχαηλίδη που φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ που δεχτήκαμε. Συμβαίνουν και αυτά, φαινόταν ότι η Εθνική μετά το 60′ δεν πατούσε καλά στα μετόπισθεν. Άλλωστε ο προπονητής δεν βρίσκεται εκεί για να βελτιώσει ατομικά του παίκτες.

Αρκετά διαφορετικό το σημερινό κουπόνι καθώς έχουμε σημαντικούς αγώνες για τα play offs του Euro 202, το οποίο θα διεξαχθεί τελικά το 2021, αλλά και προκριματικά στη Λατινική Αμερική για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ηγέτης ο Πιάνιτς

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Βοσνίας με τη Βόρεια Ιρλανδία. Πολύ κακή η γηπεδούχος στα προκριματικά κατέλαβε την τέταρτη θέση αλλά τώρα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να συμμετέχει στην τελική φάση του Euro. Προπονητής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον οποίο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην έδρα της Ιταλίας αλλά και να χάσει στην έδρα της από την Πολωνία. Η Βόρεια Ιρλανδία δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο, είναι ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και αμυντικούς προσανατολισμούς. Ξεκάθαρο φαβορί στα μάτια μου η Βοσνία με ηγέτη τον Πιάνιτς θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση. Ο νικητής του παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Σλοβακία – Ιρλανδία.

Με κάλυψη

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ισλανδία – Ρουμανία. Υπήρξε χαρακτηριστική άνοδος στην παρουσία της Ισλανδίας ωστόσο δεν είχε διάρκεια και μέσω της τέταρτης θέσης που πήρε στους ομίλους βρέθηκε στα playoff. Προέρχεται από δύο σερί ήττες εναντίων της Αγγλίας και του Βελγίου. Χωρίς ελλείψεις η αποστολή της. Η Ρουμανία που έχει πολύ καλή παρουσία την τελευταία περίοδο, προέρχεται από μια ισοπαλία με την Βόρεια Ιρλανδία και από σημαντικό διπλό στην έδρα της Αυστρίας. Περίμενα διαφορετικές τις αποδόσεις και οριακό φαβορί τους φιλοξενούμενους. Εφόσον δίνεται φαβορί η Ισλανδία, μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε την Ρουμανία καλύπτοντας και την περίπτωση της ισοπαλίας.

Αλλο τα… ονόματα

Επόμενη αναμέτρηση αυτή της Νορβηγίας με την Σερβία. Εξαιρετικοί οι γηπεδούχοι στο τελευταίο παιχνίδι διέλυσαν εκτός έδρας την Βόρεια Ιρλανδία με 1-5. Αρκετά νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο, ξεχωρίζουν οι Χάαλαντ και Όντεγκαρντ. Στην αποστολή και ο παικταράς Χάουγκε που εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με την Μπόντο Γκλιμτ και πήρε μεταγραφή στην Μίλαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι σκοράρουν 4 συνεχόμενα χρόνια εντός έδρας. Απέναντι τους η Σερβία, αρκετά πιο ψημένη ομάδα με αρκετά έμπειρους παίκτες. Πολλά τα γνωστά ονόματα στην αποστολή της ξεχωρίζουν οι Τάντιτς, Γιόβιτς, Σάβιτς, Κολάροφ και Γκούντελι. Αν έπαιζαν μπάλα τα ονόματα σίγουρα οι Σέρβοι θα είχαν προκριθεί με χαρακτηριστική άνεση, πιστεύω όμως στο κίνητρο της Νορβηγίας και θα τους στηρίξω.

Μέτρια η Χιλή

Τέλος, πηγαίνουμε στην Λατινική Αμερική για την αναμέτρηση της Ουρουγουάης με τη Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 20 χρόνια αήττητη η Ουρουγουάη στην έδρα της απέναντι στην Χιλή και αυτό πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και σήμερα. Τελευταία ήττα της σε κανονική διάρκεια παιχνιδιού απέναντι στην Γαλλία τον Ιούλιο του 2018, έκτοτε έχει ηττηθεί μόνο μια φορά από το Περού στα πέναλτι! Πολύ καλή η παρουσία της και με διάρκεια, βεβαία θα πρέπει να παίξει χωρίς τον φορ Καβάνι αλλά και τον τερματοφύλακα Μουσλέρα. Σημαντικές απουσίες και οι δυο. Η Χιλή που και αυτή έχει ως στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ αλλά παραμένει μια μέτρια ομάδα με πολύ κακές πορείες τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει κάτι να φοβηθεί η Ουρουγουάη, έχει πολύ καλύτερο σύνολο και θα την στηρίξουμε.

Δυάδα (απόδοσης 2.35) 

21:45 Βοσνία – Βόρεια Ιρλανδία: Πρόκριση Βοσνία (1.50)

21:45 Ισλανδία – Ρουμανία: Χ2 & under 4,5 (1.57)

Δυάδα (απόδοσης 2.83) 

21:45 Νορβηγία – Σερβία: Πρόκριση Νορβηγία (1.75)

01:45 Ουρουγουάη – Χιλή: 1Χ & under 3,5 (1.62)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις