Πρώτα picks στο grand prix του Άιφελ

Πρώτα picks στο grand prix του Άιφελ

Γειά και χαρά σε όλη τη παρέα του koubanezos.gr!

Μπαίνουμε στην 11η στροφή του παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1 και ταξιδεύουμε στη Γερμανία! Προηγούμενο grand prix αυτό της Ρωσίας, που κάναμε το απόλυτο στα προ του αγώνος. Δυστυχώς έσπασε η δυάδα του αγώνα και μας χάλασε το απόλυτο του τριημέρου.

Πάμε στα φρέσκα και στο grand prix του Nurburgring!

Ενδέκατος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2020 και η Formula 1 επιστρέφει έπειτα από 7 χρόνια στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία για το GP του Άιφελ (ο αγώνας δεν ονομάζεται γερμανικό grand prix, καθώς τα δικαιώματα γι’ αυτό ανήκουν στην πίστα του Χόκενχαϊμ, αλλά grand prix του Άιφελ από το όνομα της οροσειράς στους πρόποδες της οποίας είναι χτισμένο το «Ρινγκ»).

Ωραία και γρήγορη πίστα, με αρκετά τεχνικά κομμάτια. Χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη μέση ταχύτητα και τις συνεχείς εναλλαγές σε στροφές, που δοκιμάζουν τις αντοχές των πιλότων. Νικητής πέρυσι ο Φερστάπεν σε ένα περιπετειώδη αγώνα με 6 εγκαταλείψεις!

 

Πρώτα picks στο grand prix του Άιφελ

Στοιχηματικά τώρα, πάμε στα πρώτα δοκιμαστικά και στηρίζουμε τον Μπότας. Έχει το μομέντουμ, είναι ο νικητής στη Ρωσία, κάνει καλούς αγώνες και είναι ανταγωνιστικός από τα πρώτα δοκιμαστικά. Στο διπλασιασμό το ποντάρισμα να είναι ο γρηγορότερος στα πρώτα δοκιμαστικά.

Δεύτερο ποντάρισμα στη διαφορά στα επίσημα δοκιμαστικά ή προκριματικό αν προτιμάτε. Τα τελευταία χρόνια γενικά στους προκριματικούς γίνεται χαμός, με εναλλαγές μέχρι τελευταία στιγμή. Πάντως η διαφορά του νικητή δεν ξεφεύγει από το gap των 0,300 δευτερολέπτων. Αυτό θα στηρίξω και για φέτος.

Αυτά για τώρα, εν αναμονή για τον αγώνα…

Μονό

9/10, 12:00 Νικητής, δοκιμαστικά 1: Βάλτερι Μπότας (2.00)

Μονό

10/10, 16:00 Διαφορά νικητή προκριματικού: μεταξύ 0,100 και 0,250 δευτερόλεπτα (2.62)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις