Ως και… 9άρι τα γκολ στο Χάμαρ

Ως και... 9άρι τα γκολ στο Χάμαρ

Καλημερίζω όλη την παρέα! Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες, καθώς η ανάλυση των δύο αγώνων από την National League της Αγγλίας αποδείχθηκε άκρως σωστή και η δυάδα μας οδήγησε για άλλη μία φορά στο ταμείο, αυτή τη φορά σε απόδοση κοντά στο 4! Όπως έχω ξαναπεί, το σωστό παίξιμο πάντα αποδίδει μακροπρόθεσμα και αυτό θα πρέπει να αποτελεί μπούσουλα για τη συνέχεια. 

Για σήμερα, αν και φτωχό το πρόγραμμα, έχω επιλέξει να ασχοληθώ με έναν αγώνα από την 2η κατηγορία της Νορβηγίας που θεωρώ ότι αξίζει το ποντάρισμά μας. 

Γκολ και θέαμα με φόντο τη σωτηρία 

Χαμ Καμ και Γιερβ αναμετρώνται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για την OBOS-Ligaen, όντας ισόβαθμες παλεύοντας για τον κοινό στόχο της σωτηρίας.  

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εποχή αγωνιστικής ανάκαμψης, καθώς είναι αήττητοι εδώ και 25 ημέρες, μετρώντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα. Εμφανής η βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι στα εκτός έδρας παιχνίδια με μηδέν παθητικό στα 2 τελευταία ματς, αλλά το πρόβλημα παραμένει όταν αγωνίζονται στο “Μπρίσκεμπι”, όπου δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης έχοντας ρεκόρ 0-3-5 με 19 τέρματα παθητικό. 

Η Γιερβ κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να πάρει μια νίκη έπειτα από 1,5 μήνα βαθμολογικής ανομβρίας, κερδίζοντας με 1-0 εντός τη Στρόμεν. Σπάνιο φαινόμενο για τη φιλοξενούμενη το μηδέν στην άμυνα, καθώς τις περισσότερες φορές αυτή μοιάζει με ελβετικό τυρί, ειδικά στις εκτός έδρας μονομαχίες. Ενδεικτικά, στις δύο τελευταίες της επισκέψεις σε Στρόμεν και Ασάνε δέχθηκε συνολικά 10 τέρματα, φεύγοντας με βαριές ήττες 5-2 και 5-1 αντίστοιχα από τις έδρες των δύο αντιπάλων.  

Παρά τη δεινή βαθμολογική θέση των δύο ομάδων και την ανάγκη τους τουλάχιστον να μην ηττηθούν στον αποψινό αγώνα, θεωρώ ότι ο αγώνας θα έχει αρκετά τέρματα, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν αγνοούν τι θα πει αμυντική τακτική. Combo με over 3,5 και παρέα ένα fun bet με αμφίτερμα και στα δύο ημίχρονα για τις δύο ομάδες. 

Combo 

19:00 Χαμ ΚαμΓιερβ: Goal/goal & over 3,5 (2.37) 

Fun bet 

19:00 Χαμ ΚαμΓιερβ: Goal/goal και στα 2 ημίχ. (9.00) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις