Το φαβορί και οι μνηστήρες

Το φαβορί και οι μνηστήρες

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω για άλλη μια φορά, να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Πάνε μέρες από το τελευταίο ραντεβού μας, πέρασε και ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο χωρίς τη παρουσία της στήλης, αλλά δυστυχώς το ολιγοήμερο ρεπό ήταν επιβεβλημένο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όσοι βέβαια μας ακολουθείτε και στο κανάλι μας στο Telegram, δεν πρέπει, να έχετε παράπονο, αφού τη Παρασκευή η πρόταση από τη Κ1 και το μονό combo στο 2.15 επιβεβαιώθηκε, ενώ νωρίς το πρωί του Σαββάτου πέρασε η πρόταση από τη Κ2, μια δυάδα απόδοσης στο 3.30. Αέρας πέρασε και το απόγευμα της ίδιας ημέρας το μονό combo από τον ημιτελικό του ασιατικού Champions League στο 3.40, ενώ το ΣΚ έκλεισε πανηγυρικά το απόγευμα της Κυριακής με την ευρωπαϊκή τριάδα σε απόδοση 6.10!

Όπως και να το κάνουμε, η συγγραφή της στήλης απαιτεί χρόνο, σε αντίθεση με τη δημοσίευση μιας πρότασης μέσω των κοινωνικών δικτύων. Φυσικά και δεν αποτελεί δικαιολογία για την απουσία μας από αυτή εδώ τη γωνιά του διαδικτύου, αλλά ελλείψει χρόνου κάποιες φορές οι προτάσεις μέσω social είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Απολογισμός

Η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη είχε δύο στήλες, αφιερωμένες σε Ιαπωνία και ασιατικό Champions League αντίστοιχα, 3 προτάσεις συνολικά, μια δυάδα απόδοσης και δύο μονά combos.

Στην Ιαπωνία η Κόμπε πήρε τη νίκη με το φτωχό όμως 1-0, ενώ οι Μαρίνος για άλλη μια φορά πέταξαν βαθμούς στην έδρα τους, μένοντας στο 1-1 με τη Τόσου και κάπως έτσι η δυάδα απεδείχθη μόνο έμπνευση.

Οι Άραβες και οι Πέρσες όμως φρόντισαν αργότερα, να επιβεβαιώσουν στο απόλυτο τη μελέτη και ανάλυση της στήλης. Την αρχή έκανε η Αλ Νασρ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Αλ Αχλί και πλήρωσε τη πρόταση μας στο 2.25, ενώ αργότερα Περσέπολις και Πάκχτακορ μένοντας ισόπαλες στο ημίχρονο, έλυσαν τις διαφορές τους στο δεύτερο μέρος. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Ιράν έφτασε στο τελικό 2-0, ενώ εμείς πληρωθήκαμε αδρά την απόδοση του 2.80. Κάπως έτσι συνεχίστηκε και το θετικό μας σερί, με την αρχική κάβα πλέον να μετρά σημαντικά κέρδη.

Καινούργιος μήνας λοιπόν και βάζουμε πλώρη για νέες επιτυχίες, πάντα μέσα από τη σωστή ανάλυση και διάβασμα των αγώνων. Η Ασία θα συνεχίσει, να αποτελεί το σημείο αναφοράς μας, αν και σιγά σιγά βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Νότια Κορέα, ενώ και ο δεύτερος γύρος στην Ιαπωνία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι Κινέζοι ξεκινούν σύντομα τη φάση των playoffs, ενώ στην ζώνη της Ωκεανίας και το πρωτάθλημα της Α League η πρώτη σέντρα για τη νέα σεζόν αργεί ακόμα. Αρχές Νοέμβρη θα έχουμε και το τουρνουά της ανατολικής ζώνης για το ασιατικό Champions League και φυσικά το μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ασίας.

Ώρα ημιτελικών

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τους δύο ημιτελικούς του League Cup Ιαπωνίας, ενός θεσμού με αρκετά υψηλό πρεστίζ για τον νικητή του, αφού ο τίτλος συνεπάγεται ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό για τη κατάκτηση αλλά και τη δυνατότητα ενός διεθνή τίτλου, αφού ο νικητής αναμετράται με το κάτοχο του τροπαίου Sudamericana για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή, ενός τίτλου, που χρονολογείται από το 2008.

Και οι δύο ημιτελικοί διεξάγονται ταυτόχρονα στις 13:00, οι αγώνες είναι νοκ άουτ και εφόσον δεν αναδειχθεί νικητής στη κανονική τους διάρκεια, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Υπενθυμίζω, ότι πολυνίκης του θεσμού είναι η Κασίμα με 6 κατακτήσεις. Μια δυνατή δυάδα απόδοσης θα προτείνουμε σήμερα, αφού το ρεπορτάζ των ομάδων αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο, ενώ και τα ζευγαρώματα δείχνουν αρκετά αμφίρροπα, οπότε θα ακολουθήσουμε ένα πιο ασφαλή τρόπο παιχνιδιού.

Ξεκινάμε με το ματς που έχει ξεκάθαρο φαβορί, αυτό ανάμεσα στη Καβασάκι και τη Τόκυο. Για τους γηπεδούχους έχουμε γράψει, αναλύσει, εμπιστευτεί και εν τέλει πληρωθεί ουκ ολίγες φορές. Η φετινή έκδοση της ομάδας απλά είναι απολαυστική, αφού εντός συνόρων δεν έχει αντίπαλο, κάνοντας πλάκα στο πρωτάθλημα και έχοντας ήδη 12 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της.

Η διαχείριση του ρόστερ από τον κόουτς Ονίκι είναι απλά μαεστρική, αφού η κατανομή ρόλων και χρόνου στο παιχνίδι κράτα άπαντες σε εγρήγορση και τη γκρίνια μακριά από τα αποδυτήρια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι έχει βρει γκολ από 15 διαφορετικούς παίκτες. Πλήρη κυριαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πνίγει κυριολεκτικά κάθε αντίπαλο, με τη κατοχή της μπάλας να ξεπερνά το 55% μ.ο. σε κάθε ματς και με τη παραγωγή φάσεων και γκολ να φτάνει σε ασύλληπτα νούμερα. Δεν φαίνεται, να αφήνει το πόδι από το γκάζι, καθώς μετά από δύο χρόνια γκρίνιας και χωρίς τίτλους, ο δημοφιλής σύλλογος αναζητά εξιλέωση και κυνηγά όλους τους στόχους του με την ίδια σοβαρότητα.

Η Τόκυο από την άλλη φέτος συνεχίζει σταθερά τη πορεία της για επάνοδο στη κορυφή και στη κατάκτηση ενός τίτλου. Πλέον τα πέτρινα χρόνια και η ανυποληψία της ως ομάδα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, με το σύλλογο να αναζητά τη χαμένη του αίγλη, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που βέβαια έχει φέτος την ατυχία να κυνηγά από τη δεύτερη θέση την ταχεία της Καβασάκι.

Πρωταρχικός της στόχος παραμένει η εξασφάλιση μιας θέσης στο ερχόμενο Champions League μέσω του πρωταθλήματος και όλο το βάρος της έχει πέσει εκεί, αφού σε καμία περίπτωση δεν πρέπει, να αισθάνεται άνετη και με πολλές ομάδες να τη καταδιώκουν. Το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται την Γκάμπα εντός έδρας σε ένα κομβικό παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν επίσης τον ίδιο στόχο.

Με δεδομένη τη ποιοτική ανωτερότητα της Καβασάκι δεν βλέπω άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης των γηπεδούχων. Το όποιο ροτέισον μάλλον τους φιλοξενούμενους θα ζημιώσει, καθώς η Καβασάκι αποδίδει το ίδιο καλά έχοντας κάθε φορά διαφορετική σύνθεση. Ο άσος μας προσφέρεται αρκετά χαμηλά αλλά ο συνδυασμός του με τουλάχιστον 2 γκολ στο παιχνίδι γλυκαίνει την απόδοση.

Την ίδια ώρα στη Γιοκοχάμα οι Μαρίνος υποδέχονται τη Κασίβα στο δεύτερο και σαφώς πιο αμφίρροπο ημιτελικό. Οι γηπεδούχοι, και μετά τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, δικαίως θεωρούνται η πλέον αναξιόπιστη ομάδα της χώρας για φέτος. Ενώ διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο αδυνατούν, να πιστοποιήσουν σε βάθος χρόνου την ανωτερότητα τους. Εκεί που δείχνουν, ότι ρολάρουν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, έρχονται 2-3 αγωνιστικές σφαλιάρες, που ρίχνουν την ομάδα του κόουτς Ποστέκογλου στην εσωστρέφεια. Αχίλλειος φτέρνα η άμυνα της, αφού τουλάχιστον επιθετικά παραμένει εξαιρετικά ικανή.

Η Κασίβα από την άλλη βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και φέτος διαθέτει εξαιρετικό σύνολο με τον Κενυάτη φορ Ολούγκα να ματώνει τα δίχτυα 20 φορές μέχρι σήμερα σε όλες τις διοργανώσεις. Αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, κυνηγά επίσης ένα πλασάρισμα στη πρώτη προνομιούχο τριάδα, έχοντας όμως και αυτή τα θεματάκια της αμυντικά, που της έχουν κοστίσει αρκετούς βαθμούς. Δεδομένο και το ροτέισον σήμερα, καθώς ακολουθεί το Σάββατο το σημαντικό ματς εναντίον της εξίσου φορμαρισμένης Κόμπε για το πρωτάθλημα.

Η συμμετοχή σε ένα τελικό αποτελεί σίγουρα δέλεαρ και για τους δύο αντιπάλους. Δύσκολη η πρόβλεψη, οπότε καταρχήν θα στραφούμε στο συνδυασμό του αμφιτέρματος με το ενδεχόμενο να υπάρξει νικητής στη κανονική διάρκεια, ο οποίος μας καλύπτει και θα συμπληρώσει τη σημερινή δυάδα.

Δυάδα (απόδοσης 2.97)

13:00 Καβασάκι – Τόκυο: 1 & over 1,5 (1.70)

13:00 Γιοκοχάμα Μαρίνος – Κασίβα: 12 & goal/ goal (1.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις