ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

"Ψώνια" του 3.75 στα χωριά της Αγγλίας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

"Ψώνια" του 3.75 στα χωριά της Αγγλίας

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

“Ψώνια” του 3.75 στα χωριά της Αγγλίας

"Ψώνια" του 3.75 στα χωριά της Αγγλίας

Καλημέρα σε όλες και σε όλους! Η χθεσινή μέρα κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα για τη στήλη μας, καθώς οι μεγάλες αποδόσεις που είχα προτείνει δεν επιβεβαιώθηκαν στις λεπτομέρειες. Η ισπανοϊταλική δυάδα του 4.50 χάθηκε επειδή η Σπέτσια δεν κατάφερε να πετύχει γκολ απέναντι στην κουρασμένη Μίλαν, ενώ η Σάντεφιορντ το πάλεψε κόντρα στην αήττητη Μπόντε Γκλιμτ, αλλά ηττήθηκε τελικά δύσκολα με 2-1 στερώντας μας τον πενταπλασιασμό. Σε αυτό το ματς ίσως έπρεπε να είχα επιλέξει ήττα με χάντικαπ ώστε να πληρωθούμε σε απόδοση κοντά στο 3. Η Μπάγερν, πάντως, μας έδωσε το 2.60 του combo, καθώς σκόραρε από τα 11 βήματα στα χασομέρια κερδίζοντας τη Χέρτα, με τον Λεβαντόφσκι να κάνει καρέ τερμάτων γράφοντας το τελικό 4-3. 

Σήμερα θα ρισκάρω αρκετά επιλέγοντας μία δυάδα από την National League της Αγγλίας, στη δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος, με κάποιες από τις ομάδες πάντως να μην έχουν ακόμα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους. 

Nτέρμπι στο Τσέστερφιλντ 

Η τοπική ομάδα που κάνει πρεμιέρα σήμερα στην κατηγορία, υποδέχεται την Χάρτλπουλ η οποία ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Όλτερσοτ με 2-1. 

Η Τσέστερφιλντ ευελπιστεί τη φετινή σεζόν σε γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Κράτησε τον βασικό κορμό, κάνοντας ταυτόχρονα δύο τρεις στοχευμένες κινήσεις που θα κουμπώσουν στο περυσινό σύνολο. Στα φιλικά έδειξε να έχει αρκετά κενά στην άμυνα κάνοντας μία νίκη και δύο ήττες. Αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος, καθώς το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Γουέντλστον αναβλήθηκε. 

Από την άλλη μεριά, η Χάρτπουλ έδειξε καλά στοιχεία στη νίκη της με 2-1 επί της Όλτερσοτ. Βρήκε ρυθμό επιθετικά, έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο και παρότι ισοφαρίστηκε δεν το έβαλε κάτω, πετυχαίνοντας τελικά δεύτερο τέρμα προς το τέλος της αναμέτρησης. Ενδιάμεσα, πάντως, κινδύνευσε να δεχθεί εκείνη το γκολ, αλλά ήταν τυχερή καθώς δεν πλήρωσε μία δύο ολιγωρίες της άμυνας που θέλει δουλειά για να δέσει. 

Πάμε σε combo στο συγκεκριμένο ματς, καθώς οι άμυνες των δύο ομάδων στο μικρό δείγμα που έχουμε ως τώρα για αυτές, δείχνουν αστάθεια και ανομοιογένεια. Over παρέα με αμφίτερμα λοιπόν. 

Πρόωρη αναμέτρηση ανόδου στο Στόκπορτ 

Η ομάδα του Τζιμ Γκάνον αντιμετωπίζει τη Χάλιφαξ σε ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που στο τέλος της σεζόν αναμένεται να διεκδικήσουν θέσεις που οδηγούν στην League Two. 

Η Στόκπορτ έχει κάνει μεταγραφές που θα τη βοηθήσουν να χτυπήσει μία από τις πρώτες θέσεις του φετινού πρωταθλήματος. Αυτό φάνηκε τουλάχιστον στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, όπου παρά την ήττα της με 1-0 εκτός έδρας από την Τορκί, άξιζε ξεκάθαρα τη νίκη παίζοντας σαν τη γάτα με το ποντίκι την αντίπαλό της επί 90’. Η ατυχία και η αστοχία όμως της στοίχισαν, αφού δέχθηκε το γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έχοντας κάνει το ματς ροντέο στα τελευταία λεπτά αναζητώντας τη νίκη. 

Η Χάλιφαξ πέρυσι έφτασε ως τα play offs, αλλά αποκλείστηκε από την Μπόρχαμ. Τον ίδιο στόχο έχει και φέτος, να τερματίσει δηλαδή μέσα στην πρώτη εξάδα. Στην πρεμιέρα, νίκησε σβηστά με 2-0 την Ντάγκεναμ εντός, σκοράροντας μία φορά σε κάθε ημίχρονο. Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, πάντως, χαλάρωσε υπερβολικά κινδυνεύοντας σε τρεις φάσεις να δεχθεί γκολ.  

Έδειξε σε καλή κατάσταση η Στόκπορτ παρά την ήττα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ η Χάλιφαξ κέρδισε άνετα αλλά δεν ήταν πειστική. Ο άσος του 1.85 έχει αξία αλλά δε θα τον επιλέξω γιατί βρισκόμαστε σε αναγνωριστική περίοδο όσον αφορά τις ομάδες. Θα επιλέξω το ενδεχόμενο της επίτευξης ενός τέρματος προς το τέλος του αγώνα, αφού στα ματς της πρώτης αγωνιστικής οι δύο ομάδες δεν έδειξαν συγκεντρωμένες στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

Δυάδα (απόδοσης 3.75) 

21:45 TσέστερφιλντΧάρτλπουλ: Goal/goal & over 2,5 (2.05) 

21:45 Στόκπορτ – Χάλιφαξ: Γκολ μετά το 73:59 (1.83) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις