Η μεγάλη του ευκαιρία

Η μεγάλη του ευκαιρία

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr!

Δεύτερο συνεχόμενο ταμείο πήγαμε χθες καθώς πέρασε αέρας η δυάδα που είχαμε προτείνει. Πάμε στα σημερινά όμως, ένα και καλό θα έχουμε σήμερα…

Παναθηναϊκός- Άρης: Συνεχίζει να απογοητεύει ο ΠΑΟ, αφού μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τον Αστέρα Τρίπολης, έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Λάρισα. Μπορεί να προηγήθηκε στο 29ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Μακέντα άλλα δεν κατάφερε να κρατήσει την νίκη και έτσι ήρθε ισοφάριση στο 88′ με κεφαλιά του Πινακά. Ένα αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ήταν δίκαιο καθώς στο δεύτερο δεν υπήρχε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο και η Λάρισα από την μεριά της κυνηγούσε το γκολ.

Ξεκίνημα με το… αριστερό στον πάγκο του Άρη για τον Άκη Μάντζιο, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, μένοντας στο 2-2. Βέβαια το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απολύτως κακό καθώς βρισκόταν με 2-0 πίσω στο σκορ στο 22′, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε… άλλος Άρης από τα αποδυτήρια και με γκολ του Φετφατζίδη στο 47′ και του Ματίγια στο 68′ έφερε το ματς στα ίσα. Στη βαθμολογία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Εκτίμηση: Τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες που κακά τα ψέματα δεν είναι σε τόσο καλό φεγγάρι. Ειδικά ο ΠΑΟ δείχνει να είναι σε πιο κακή κατάσταση από τον Άρη και υπάρχει μεγάλη πίεση ειδικά προς τον Πογιάτος. Θεωρώ ότι η ομάδα του Μάντζιου είναι ανώτερη και δε θα χάσει.

Μονό

16:00 ΠΑΟ – Άρης: Χ2 ( 1.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις