Γύρος απ’ όλα, ως και… 5άρι

Γύρος απ' όλα, ως και... 5άρι

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εξαιρετικά πήγε η χθεσινή μας ημέρα στοιχηματικά, αφού το γερμανικό combo και το over στον αγώνα ΜίντλεσμπροΜπάρνσλεϊ επιβεβαιώθηκαν, δίνοντάς μας αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. 

Στερηθήκαμε το απόλυτο των επιτυχιών στις λεπτομέρειες, καθώς Φόρεστ Γκριν και Γουόλσολ έμειναν στο 1-1 από το 60’.  

Σήμερα σας έχω στήλη για όλα τα γούστα με προτάσεις που περιλαμβάνουν combo, δυάδα, βόμβα και… πέναλτι με ματς από όλη την Ευρώπη! 

Ξέσπασμα με αμφίτερμα

Η Μπάγερν θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη τη Χέρτα, η οποία ακόμη ψάχνει να βρει την απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοσή της. 

Τελικά είναι τρωτή. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ηττήθηκε έπειτα από πάρα πολύ καιρό στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής απέναντι στη Χόφενχαϊμ και μάλιστα με το βαρύ 4-1. Αγνώριστη η ομάδα του Χάνσι Φλικ, δεν μετέτρεψε τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ και προδόθηκε από τα πολλά αμυντικά λάθη της. Απόψε υποδέχεται τη Χέρτα ευελπιστώντας στη δημιουργία νέου σερί. Απών ο τραυματίας Σανέ, αμφίβολος ο Γκορέτσκα. 

Η Χέρτα δείχνει μέχρι στιγμής ασταθής. Σκόρπισε αρχικά εκτός έδρας με το ευρύ 4-1 τη Βέρντερ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και στη συνέχεια ηττήθηκε με 1-3 εντός από την Άιντραχτ η οποία ανέδειξε τα αμυντικά κενά των Βερολινέζων. Επιθετικά, πάντως, λειτουργεί σωστά δημιουργώντας ουκ ολίγες ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ.  

Θεωρώ ότι έχει πολλά γκολ το ματς, πιθανότατα και από τις δύο ομάδες. Θα πάρουμε combo νίκης της Μπάγερν μαζί με αμφίτερμα και over 3,5 γκολ. 

Ανακουφισμένη, αλλά κουρασμένη  

Οι “ροσονέρι” μετά τη δύσκολη πρόκριση επί της Ρίο Άβε στην Πορτογαλία, στρέφουν την προσοχή τους στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην επικίνδυνη Σπέτσια, που θέλει να εκμεταλλευτεί την κούραση των γηπεδούχων. 

Μετά από απουσία ενός χρόνου, η Μίλαν βρίσκεται ξανά στους ομίλους του Europa League έπειτα από την ψυχοφθόρο πρόκρισή της την περασμένη Πέμπτη, στη διαδικασία των πέναλτι. Ταξίδι και 120 λεπτά παιχνιδιού θα παίξουν το ρόλο τους όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, στο οποίο βέβαια οι Μιλανέζοι είναι το φαβορί. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει 2/2 μέχρι στιγμής στη Serie A, αλλά τα αμυντικά κενά που εμφανίζει κάποια στιγμή θα τα πληρώσει. Αμφίβολοι οι Ρομανιόλι, Ντουάρτε και Ιμπραΐμοβιτς, θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο Ρέμπιτς. 

Η Σπέτσια μετά τη βαριά ήττα της από τη Σασουόλο με 1-4 την πρώτη αγωνιστική, έκανε μεγάλη εμφάνιση στο “Φρίουλι” και πήρε παληκαρίσια νίκη με 2-0 επί της Ουντινέζε παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες επί μισή ώρα. Πάει στο Μιλάνο με πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί. Απέναντι στην κουρασμένη Μίλαν, όμως, θα έχει τις ευκαιρίες της να σκοράρει ώστε να κάνει την έκπληξη. 

Θα πάρω το αμφίτερμα στο συγκεκριμένο ματς το οποίο διπλασιάζει. “Μυρίζει” και έκπληξη πάντως… 

Διπρόσωπη Κάντιθ, ποιοτική Γρανάδα… 

Οι δύο ομάδες συγκρούονται απόψε στις 19:30 στο “Ραμόν Ντε Kαράνθα” σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 

Η Κάντιθ δείχνει δύο πρόσωπα προς ώρας στην Primera Division. Δύο ήττες εντός έδρας με 5 τέρματα παθητικό και δύο νίκες εκτός χωρίς να έχει δεχθεί γκολ! Η τελευταία μάλιστα εναντίον της Αθλέτικ στο Μπιλμπάο μπορεί να θεωρηθεί ηρωική, αφού τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες. Δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες στα εντός, αλλά δεν έχει την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα και αυτό της έχει στοιχίσει. 

Από την άλλη μεριά, η Γρανάδα μετά τη μεγάλη πρόκριση στη Σουηδία επί της Μάλμε θα συμμετάσχει στους φετινούς ομίλους του Europa League. Διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά με Ματσίζ, Γκοναλόν και Σολδάδο να είναι τα πρώτα βιολιά. Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα την επηρεάσει το ταξίδι και το 90λεπτο την Πέμπτη, καθώς δεν έχει μάθει να δίνει συνεχή παιχνίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.  

Επιλέγω και εδώ το αμφίτερμα, καθώς στο γήπεδό της η Κάντιθ δημιουργεί αρκετούς κινδύνους στα καρέ των αντιπάλων και η Γρανάδα αν και ταλαιπωρημένη έχει τον τρόπο να σκοράρει. Η απόδοση του 2.25 δεν περνάει απαρατήρητη. 

Πιθανή η… πεντάστερη βόμβα! 

Η πρωτοπόρος της Eliteserien, Μπόντε Γκλιμτ υποδέχεται τη Σάντεφιορντ, η οποία παραδοσιακά δυσκολεύει τη ζωή της γηπεδούχου και θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα το μπαμ 

Η Μπόντε βρίσκεται 18 βαθμούς μακριά από τη, δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Ρόζενμποργκ και απαλλαγμένη πλέον από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είναι σχετικά χαλαρή και θα προσπαθήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα να στεφθεί πρωταθλήτρια. Στο τελευταίο ματς με τη Βαλερένγκα εντός έδρας δεν ήταν καλή και παρά τη νίκη της με 2-0 κινδύνευσε αρκετές φορές να δεχθεί γκολ. 

Η “μικρούλα” Σάντεφιορντ είναι σε φόρμα, καθώς η τελευταία της ήττα έλαβε χώρα πριν από 35 μέρες. Από εκεί και έπειτα έχει μία ισοπαλία και δύο εκτός έδρας νίκες. Η τελευταία, μάλιστα, επί της Μόλντε με 1-0 στο “Άκερ Στάντιον”, ματς στο οποίο είχε και την απαιτούμενη τύχη με το μέρος της. Θα προσπαθήσει απόψε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και τη χαλαρότητα που λογικά επικρατεί στις τάξεις της Μπόντε. 

Θα ενεργοποιήσω βόμβα εδώ, ελπίζοντας να… μη μου σκάσει στα χέρια. Ποντάρω στο να μη χάσει η Σάντεφιορντ σε απόδοση πενταπλασιασμού. Το 1.15 του άσου είναι αστείο όταν μιλάμε για πρωτάθλημα Νορβηγίας και ειδικά στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. 

Πρωτάρης ρέφερι

Μπενεβέντο εναντίον Μπολόνια αναμετρώνται απόψε στην έδρα της πρώτης, με τον αγώνα να διαιτητεύει μία νέα σφυρίχτρα της Serie A, ο κύριος Σιμόνε Σότσα. 

Ο Σότσα είναι 33 ετών και αυτή είναι η παρθενική του σεζόν στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Ο ρέφερι από το Σερένιο έχει ξεκινήσει την καριέρα του εδώ και 6 χρόνια, σφυρίζοντας σε όλες τις μικρές κατηγορίες της χώρας. Το στατιστικό που παρατήρησα και στο οποίο θα βασιστώ στην πρότασή μου, είναι ότι σχεδόν στους μισούς από τους 130 αγώνες στους οποίους ήταν “άρχοντας”,  ο Σότσα έδειξε την άσπρη βούλα. Δεν έχει υποδείξει κανένα πέναλτι στις πρώτες 2 αγωνιστικές της Serie A, ίσως το κάνει σήμερα.  

Επίσης, καμία από τις Μπενεβέντο και Μπολόνια δεν έχει εκτελέσει ακόμα από τα 11 βήματα στο φετινό πρωτάθλημα.  

Combo 

19:00 Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα: 1 & goal/goal & over 3,5 (2.60) 

Δυάδα (απόδοσης 4.50) 

19:00 Μίλαν – Σπέτσια: Goal/goal (2.00) 

19:30 Κάντιθ – Γρανάδα: Goal/goal (2.25) 

Fun bet 

19:00 Μπόντε ΓκλιμτΣάντεφιορντ: X2 (5.00) 

Ειδικό 

16:00 Μπενεβέντο – Μπολόνια: Καταλογισμός πέναλτι (2.75) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις