ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γαλλικό trixie στο... 18.56!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Γαλλικό trixie στο... 18.56!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γαλλικό trixie στο… 18.56!

Γαλλικό trixie στο... 18.56!

Κουβανέζοι μου… Κυριακάτικες καλημέρες σε όλους σας! Ο γύρος της Ευρώπης χθες δεν πήγε και πολύ καλά και ελπίζω να κασάρατε τη νίκη της Κόλτσεστερ που ισοφαρίστηκε στο 89’  σε 3-3.

Σήμερα πάμε Γαλλία και επιλέγω τρειος αγώνες από τους οποίους θα προκύψουν μονές επιλογές αλλά και ένα trixie με ρίσκο αλλά και καλή απόδοση.

Ξεκινάω από τον αγώνα ανάμεσα στη Μπρεστ και τη Μονακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με δύο νίκες και τρείς ήττες, ενώ το συνολικό τους σκορ είναι 9-12. Μέχρι προχθές είχαν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με την Ανζέ να παίρνει τα πρωτεία πλέον, μετά την 6άρα από την Παρί. Με την Ανζέ ήταν και ο τελευταίος αγώνας της Μπρέστ η οποία γνώρισε και την ήττα με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή (1-2 ημίχρονο). Βροχή τα γκολ όπως καταλαβαίνετε στους αγώνες της. Φυσικά εντός έδρας δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς. Βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως η άμυνά της έχει αρκετά προβλήματα.

Η Μονακό βρίσκεται στην 6η θέση με μόλις μία ήττα από την πρωτοπόρο Ρεν. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε με 3-2 το Στρασβούργο (ένα σημείο που πρότεινε η στήλη μας) παρόλο που καρδιοχτύπησε. Με το σκορ στο 3-1, η Μονακό δέχτηκε δύο κόκκινες κάρτες και το Στρασβούργο κατάφερε μόνο να μειώσει το σκορ. Οι τιμωρημένοι Ντισασί και Τσουαμενί θα απουσιάσουν, δυσκολεύοντας λίγο την κατάσταση στα μετόπισθεν. Η επιθετική γραμμή όμως των Μονεγάσκων, με παίκτες σαν τους Μπεν Γεντέρ, Φόλαντ, Γιόβετιτς και Ντιοπ, μπορούν να σκοτώσουν οποιαδήποτε άμυνα, πόσο μάλλον της Μπρεστ. Περιμένω έναν αγώνα με γκολ εκατέρωθεν, και παρόλο που η απόδοση του άσσου πιέζεται, εγώ βλέπω τον αγώνα να γέρνει προς τα δεξιά.

Φεύγουμε και πάμε στο Στρασβούργο, εκεί που η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Λιλ. Εκ διαμέτρου αντίθετο το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα με τη Λιλ να είναι 3η και το Στρασβούργο 3ο από το τέλος. Το ίδιο ισχύει και για την εικόνα των δύο ομάδων. Το Στρασβούργο τα πάει καλύτερα εντός έδρας και ίσως βρει ένα γκολ απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Άλλωστε το κακό του ξεκίνημα, επιβάλλει να ανεβάσει στροφές. Από την άλλη η Λιλ, αήττητη στο πρωτάθλημα, είναι μέχρι στιγμής αποτελεσματική στους αγώνες της και πιστεύω πως θα βρει τουλάχιστον ένα γκολ απέναντι στην κακή άμυνα των γηπεδούχων. Για μένα είναι φαβορί και για τη νίκη απόψε, έχοντας και σαν προίκα το 2/2 πέρυσι με την ομάδα του Στρασβούργου.

Το τελευταίο σημείο της ημέρας έρχεται από την αναμέτρηση της Μονπελιέ με τη Νιμ. Από τη μια έχουμε μια ομάδα που έχει ξεχάσει να χάνει εντός έδρας, με τελευταία ήττα τον προηγούμενο Δεκέμβρη από την Παρί, και από την άλλη έχουμε μια ομάδα που κέρδισε τελευταία φορά το Φλεβάρη στην έδρα της Νις. Η Μονπελιέ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και με 9 γκολ σε τρεις αγώνες στο γήπεδό της δείχνει ότι μπορεί να βάλει παραπάνω από ένα γκολ στη μέτρια άμυνα της Νιμ.

Μονό

16:00 Μπρεστ – Μονακό: Goal/goal & over 2,5 (1.91)

Μονό

16:00 Στρασβούργο – Λιλ: X2 & Over 1,5 (1.97)

Trixie (απόδοση τριάδας: 18.56)

14:00 Μονπελιέ – Νιμ: 1 & Over 1,5 (2.10)

16:00 Μπρεστ – Μονακό: X2 & over 2,5 (2.60)

16:00 Στρασβούργο – Λιλ: X2 & over 2,5 (3.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις