Βόλτα στην Κύπρο…

Βόλτα στην Κύπρο…

Δυστυχώς ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League,παρότι δεν απειλήθηκε από τη Σλόβαν Λίμπερετς, λυγίζοντας στο 95’ από πέναλτι. Δύσκολα τα πράγματα για τους πρωτευουσιάνους καθώς βρίσκονται στο χείλος της χρεοκοπίας.

Και αναμένονται εξελίξεις στο θέμα προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρει μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Μούσα Αλ Τάμαρι είναι πιθανόν να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ και ακούγεται για τον Ολυμπιακό.

Επίσης, Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα θα παρουσιαστούν αποδεκατισμένοι λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού. Είχαν αποστείλει επιστολή στην ΚΟΠ για αναβολή των παιχνιδιών αλλά δεν έγινε αποδεκτό.

Ανόρθωση – Ολυμπιακός Λευκωσίας

Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Έχει να κερδίσει από τις 28/9 όταν έκανε διπλό στην Πάφο. Ο Μανιάς καταβάλλει αγώνα δρομου για να προλάβει. Εκτός λόγω τραυματισμού μένει ο Σελίν αλλά και ο τιμωρημένος Καλτσας.

Ο Ολυμπιακός έχοντας 3 νίκες, ξεκίνησε πολύ καλά τη φετινή σεζόν, στο δρόμο του όμως βρίσκεται η Ανόρθωση. Είναι παραδοσιακή ομάδα πρώτης κατηγορίας που μόνο μπροστά θέλει να βλέπει. Με προπονητή τον Γιάννη Πετράκη φέτος έχει προσδοκίες…

Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΛ

Η Ομόνοια δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό για τα play-offs του Champions League. Είχε σαφέστατα πιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Φαληρο. Ωστόσο οι «πράσινοι» είναι στους ομίλους του Europa όπου κληρωθήκαν με Αϊντχόφεν, ΠΑΟΚ και Γρανάδα. Την Κυριακή οι «τριφυλλοφόροι» θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές και συνεχίζουν να είναι σε αυτοπεριορισμό οι δυο παίχτες που βρέθηκαν μετά από τεστ θετικοί στον ιό.

Η ΑΕΛ θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες αλλά όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον τερματοφύλακα των «γαλαζοκιτρίνων», Βοζίνια. Όταν αγωνίζεσαι στη θέση του τερματοφύλακα μπορείς να γίνεις από ήρωας μέχρι αποδιοπομπαίος τράγος. Ο Βοζινια είχε μεγάλη ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ και είναι πεισμωμένος και αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις.

Αναμένω αρκετά κλειστό παιχνίδι με πολύ λίγες ευκαιρίες κι από τις δυο ομάδες.

Μονό

18:30 Ανόρθωση – Ολυμπιακός: 1 & goal/goal (3.30)

Μονό

4/10, 18:30 Ομόνοια – ΑΕΛ: Under 2,5 ( 1.75 )

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις