Δύο στη Segunda, μου γυάλισαν…

Δύο στη Segunda, μου γυάλισαν...

Γεια και χαρά σε όλους. Καλό μήνα, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση. Οκτώβρης επιτέλους! Ο μήνας που καταλαβαίνεις ότι τελειώνει η καλοκαιρινή σεζόν, έρχεται ο χειμώνας και μπαίνουμε σε φουλ αγωνιστική δράση.

Στο προηγούμενο ποντάρισμα κυρία η Βιγιαρεάλ, αποτυχία η Ατλέτικο, κυρίως λόγο επιλογών Σιμεόνε, αλλά δεν θα επεκταθώ άλλο. Η ουσία είναι ότι δεν πήγαμε ταμείο. Ωστόσο κάθε αγωνιστική που περνάει συλλέγω πολύτιμα δεδομένα των ομάδων τα οποία θα χρησιμεύσουν στη συνέχεια.

Λίγο πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων, μία διακοπή που αρκετές ομάδες περιμένουν πως και πως, διέκρινα κάποια σημεία που υπάρχει αξία.

Από την La Liga ένα και μόνο σημείο, από την αναμέτρηση Έλτσε – Ουέσκα. Σπουδαίο διπλό για την Έλτσε στην έδρα της Ειμπάρ, έστω και με μερική βοήθεια της τύχης. Έδειξε παλμό και νεύρο και ότι θα παλέψει μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια της. Δεν υπάρχει χημεία ακόμα στην ομάδα, έγιναν προσθήκες παιχτών τελευταία στιγμή οπότε ψάχνεται ακόμα αγωνιστικά. Η Ουέσκα με σκληρή άμυνα και πείσμα πήρε άλλη μια παλληκαρήσια ισοπαλία από την Ατλέτικο. Δυνατή στην άμυνα, έχει καλά και ποιοτικά στοιχεία και μένει πιστή στο πλάνο παιχνιδιού της. Άσσο δεν βλέπω, ελαφρώς καλύτερη είναι η φιλοξενούμενη, υπό τον πρίσμα ενός αγώνα που θα κυριαρχήσουν οι άμυνες θα πάω στο Χ2 σε συνδυασμό με το under για να ανεβάσω την απόδοση.

Από Segunda δύο σημεία μου γυάλισαν στο μάτι.

Ο Άσος της, αξιόπιστης εντός, Μιραντές απέναντι στην Πονφεραντίνα που δεν πατάει καλά και ψάχνεται ακόμα.

Καθώς και το διπλό της Οβιέδο απέναντι στην ουραγό Αλμπαθέτε. Σημεία με αξία και σε καλές αποδόσεις.

Καλή συνέχεια.

Μονό

19:30 Έλτσε – Ουέσκα: Χ2 & under 2,5 (1.95)

Μονό

17:00 Μιραντές – Πονφεραντίνα: 1 (2.37)

Μονό

19:15 Αλμπαθέτε – Ρεάλ Οβιέδο: 2 (3.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις