«Πότε θα έρθει το Σάββατο…»

«Πότε θα έρθει το Σάββατο…»

«Πότε θα έρθει το Σάββατο, να βγω να πιω ένα μεροκάματο», τραγουδούσε ειρωνικά, ο Γιώργος Δημητριάδης πριν 20 χρόνια. Αυτό περιμένουμε και όλοι οι φίλοι του Κουβανέζου πλέον.

Πότε θα έρθει το Σάββατο, να… βγάλουμε ένα μεροκάματο. Τότε βέβαια τα μεροκάματα ήταν τριπλάσια από τώρα, άλλα είπαμε εξαρχής, ότι πάμε για λίγα και καλά. Το μόνο που μένει ίδιο σε κάθε εποχή, είναι ότι μετά, το μεροκάματο θα βγούμε να το πιούμε..

Σοβαρά τώρα, το σάιτ που έχει μπει στις καρδιές μας, πληρώνει καθημερινά, άλλα το Σάββατο πλέον γίνεται πάρτι. Και σκοπεύουμε να το κάνουμε παράδοση..

Εγώ σήμερα θα παίξω πάλι μια από τις ομάδες που με δικαιώνουν από την αρχή της φετινής σεζόν, την Έβερτον. Έχει φτιάξει δυνατό σύνολο και θα κάνει πολύ καλή χρονιά, επιστρέφοντας τελικά στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Μπράιτον δείχνει να έχει προβλήματα στην άμυνα, καθώς έχει δεχθεί 12 γκολ στα 4 πρώτα παιχνίδια που έδωσε ως τώρα. Ματς και τριάρα το πάει.

Εύκολα ή δύσκολα, η Έβερτον θα μπορέσει να σκοράρει απέναντι της, ίσως και παραπάνω από δύο φορές..

Μονό

17:00 Έβερτον –  Μπράιτον: 1 (1.75)

Fun bet, combo

17:00 Έβερτον –  Μπράιτον: 1 (-1) & over 2,5 (4.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις