Ισπανικά γκολ από… χρυσάφι

Ισπανικά γκολ από... χρυσάφι

Καλημέρα σε όλους τους κουβανέζους φίλους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε ένα κερδοφόρο Σ/Κ. Θα ταξιδέψω στο αγαπημένο μου πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος και αυτό δεν είναι άλλο από την Ισπανία.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ: Ανώμαλη προσγείωση για τους γηπεδούχους. Από το εντυπωσιακό 6-1 κόντρα στη Γρανάδα, πέρασαν στο βαρετό 0-0 με την Ουέσκα. Πέταξαν το πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν στροφές στο δεύτερο και είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά η πιο σημαντική ήταν το χαμένο τετ α τετ του Σουάρες. Άνετη και δίκαιη η νίκη για το «κίτρινα υποβρύχια» απέναντι στην Αλαβές, την οποία νίκησε με 3-1. Καλή η αντίδραση μετά τη συντριβή στο «Καμπ Νόου» από την Μπαρτσελόνα. Η Βιγιαρεάλ μοιάζει επικίνδυνη για την Ατλέτικο και εάν υπολογίσουμε την ποιότητα και των δύο πιστεύω πως θα έχουμε ένα άνετο αμφίτερμα.

  • 2/3 G/G εμφάνισαν οι τελευταίες τους συναντήσεις στην έδρα της Ατλέτικο.

Σοσιεδάδ – Χετάφε: Φλύαρη και μονότονη η Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» ηττήθηκε από τη Βαλένθια με 1-0. Κυριάρχησε με τη μπάλα, άρχισε να γίνεται κάπως δυνατή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα της σε μία κόντρα επίθεση στο 75′. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR για χέρι σε μία πολύ δύσκολη φάση.  Τρεις φάσεις ισάριθμες γκολάρες και μεγάλη νίκη για τη Χετάφε απέναντι στην Μπέτις με 3-0. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Η κλασική Χετάφε των τελευταίων ετών, κυριάρχησε με την ένταση και τη δύναμη της. Ζόρικο ματς. Ούτε η Σοσιεδάδ είναι για να κάνει δεύτερη συνεχόμενη εντός ήττα αλλά ούτε η Χετάφε να κρατήσει για τέταρτη αγωνιστική το μηδέν στην άμυνα.

  • 3/3 G/G εμφάνισαν οι τελευταίες τους συναντήσεις στην έδρα της Σοσιεδάδ.

Δυάδα (απόδοσης 3.95)

17:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ: Goal/goal (1.91)

19:30 Σοσιεδάδ – Χετάφε: Goal/goal (2.07)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις