Ημέρα για γκολ και αποβολές…

Ημέρα για γκολ και αποβολές...

Καλημέρα φίλοι μου και φίλες μου, απανταχού κουβανέζοι και κουβανέζες. Ομολογώ πως το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα πρώτη φορά μου συμβαίνει και γι’ αυτό το λόγο έχετε να δείτε από την Τρίτη άρθρο μου. Έφτασε Σαββατοκύριακο όμως και μετά από 4 ημέρες έφτασε η ώρα να σπάσω την γκίνια. Ξεκινάμε!

Θα ξεκινήσω από το πιο εμπορικό πρωτάθλημα του πλανήτη, αυτό της Premier League. Η εξαιρετική έως τώρα Λιντς θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι και θα κονταροχτυπηθούν δύο τιτάνες των πάγκων. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα εναντίον του Πεπ Γουαρδιόλα. Δυο εξαιρετικοί προπονητές, ο καθείς με τη δική του φιλοσοφία. Αμφότεροι προπονούν δύο επιθετικές ομάδες, σύνολα που κατά βάση σκοράρουν. Έχουν σκοράρει σε όλα τους τα παιχνίδια και οι δύο ομάδες, αλλά έχουν δεχθεί και γκολ. Σε 3 αγωνιστικές, η Λιντς σκόραρε 8 φόρες και δέχθηκε 7 τέρματα, ενώ με ένα παιχνίδι λιγότερο, η αρμάδα της Σίτι σκόραρε 5 φορές και δέχθηκε μάλιστα 6 τέρματα! Λόγω και του εμφατικού 2-5 από τη Λέστερ στην έδρα της.

Στο παιχνίδι τώρα. Όπως παραπάνω έγραψα, πρόκειται για ομάδες που σκοράρουν, αλλά κατά πως φαίνεται δέχονται και γκολ. Η άμυνα της Σίτι μάλιστα θα έλεγα πως πρόκειται για ένα πολύ καλό παράδειγμα προς αποφυγή. Γκολ θα έχουμε στο παιχνίδι και ποντάρω στο αμφίτερμα με over 2,5. Πληρώνει 1.75!

Το άλλο παιχνίδι που θα πιάσει το… χέρι μου, είναι αυτό της Σπαρτάκ Μόσχας κόντρα στη Ζενίτ. Ντέρμπι κορυφής για το πρωτάθλημα της Ρωσίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση, έχοντας από 20 βαθμούς έκαστος. Σπαρτάκ και Ζενίτ τρέχουν μεγάλα σερί στα οποία σκοράρουν, γι’ αυτό και βρίσκονται μαζί και στην πρώτη θέση.

Πρώτο ποντάρισμα στο ρωσικό ντέρμπι είναι το αμφίτερμα στο 1.75. Πολύ πιθανόν να έχουμε γκολ εκατέρωθεν λοιπόν. Και βλέποντας και ένα στατιστικό, βλέπουμε πως στα τελευταία 7 από τα 8 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν υπάρξει τουλάχιστον 5 κίτρινες κάρτες. Το όριο για τις κίτρινες στοιχηματικά είναι υψηλό, οπότε θα πάρω ως επιλογή ρίσκου ή fun bet τον καταλογισμό μιας κόκκινης κάρτας, σε απόδοση 3.15.

Μονό

19:30 Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/goal & over 2,5 (1.75)

Μονό

19:00 Σπαρτάκ Μόσχας – Ζενίτ: Goal/goal (1.75)

Ρίσκο

19:00 Σπαρτάκ Μόσχας – Ζενίτ: Καταλογισμός κόκκινης κάρτας (3.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις