Τα κλισέ και τα γκολ

Τα κλισέ και τα γκολ

Το κλισέ «αχαρτογράφητα νερά» έχει την τιμητική του τις τελευταίες εβδομάδες και στο ποδόσφαιρο ένεκα της πανδημίας. Την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένες αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων και έτσι οι ποδοσφαιριστές καλούνται να ταξιδέψουν ακόμη και σε προορισμούς που είναι στα… κόκκινα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο πηχυαίους τίτλους.

Αρκετές ομάδες παρουσιάζονται κάτι παραπάνω από διστακτικές να «αφήσουν» τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στις εθνικές ομάδες τους καθώς στην επιστροφή τους θα πρέπει να βρεθούν σε καραντίνα!

Στο Βέλγιο, ήδη η Σαρλερουά ζήτησε επιπλέον οδηγίες αναφορικά με το ιατρικό αθλητικό πρωτόκολλο. Οι «ζέβρες» διαθέτουν δύο Ιρανούς διεθνείς αλλά τα ταξίδια στην συγκεκριμένη χώρα έχουν χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου από τους οργανισμούς υγείας. Οι αυστηροί περιορισμοί ισχύουν και για τις περισσότερες χώρες της Αφρικής αλλά και της Ν. Αμερικής. Η «μικρή» Ουνιόν (Β’ Βελγίου) έδωσε άδεια στον 21χρονο επιθετικό Ιμπραΐμ Μπα να ταξιδέψει στην Γουινέα, αλλά στην επιστροφή του θα πρέπει να τεθεί σε 15νθημερη καραντινα!

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία προσπαθεί να δώσει λύσεις αλλά το ζήτημα φαντάζει χαοτικό όταν υπάρχουν διηπειρωτικά ταξίδια και διαφορετικοί περιορισμοί ανά χώρα. Στο πρωτόκολλο 140 σελίδων Return to Football της FIFA υπάρχει σχετική αναφορά, με τους συλλόγους να έχουν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με τις εθνικές σε περίπτωση που βρέθηκαν ή θα βρεθούν σε καραντίνα, πέντε ημέρες πριν ή και μετά τα διεθνή ματς. Μύλος, ε; Και υπάρχουν δύο ακόμα «εθνικά» παράθυρα μέχρι το τέλος της χρονιάς…

Στα δικά μας, η στοιχηματική ημέρα κρίνεται μέτρια στις Κάτω Χώρες. Οι αριθμοί «φωτογραφίζουν» υψηλό σκορ στο ματς της Λέουβεν με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και αυτό αποτυπώνεται και στο «διαβασμένο» (αν όχι «φαγωμένο») 1.85 του συνδυασμού Οver με goal/goal. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα over 3,5 στα πέντε τελευταία ματς, οι φιλοξενούμενοι τέσσερα στα έξι τελευταία και έτσι το σκορ μπορεί να ξεφύγει.

Στην γειτονική Ολλανδία, ρισκάρω λόγω απόδοσης στο ματς Βααλβάικ με την Τσβόλε. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι αλλά η τιμή του διπλού κρίνεται κάτι παραπάνω από υπερβολική. Η PEC δεν έγινε ξαφνικά φόβητρο με μια νίκη, οι γηπεδούχοι περιμένουν αυτά τα ματς για βαθμό/-ούς και ο άσος με dnb έχει τύχη.

Τέλος, κλείνω με τον άσο της Ναϊμέγκεν επί της FC Αϊντχόφεν στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας. Λογική η νίκη των πιο ποιοτικών γηπεδούχων σε αδιάφορη όμως τιμή. «Κολλημένη» με τα υψηλά σκορ οι φιλοξενούμενοι (4/5 Over & G/G) και έτσι συνδυάζω τον άσο με υψηλό σκορ.

Μονό

17:30 Nαϊμέγκεν – FC Αϊντχόφεν: 1 & Οver (2.15)

Μονό

19:30 Λέουβεν – Ζούλτε Βάρεγκεμ: Οver 2,5 & goal/goal (1.85)

Μονό

19:45 Βααλβάικ – Τσβόλε: 1 dnb (2.60)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις