Ασταμάτητη… για το 3.33

Ασταμάτητη… για το 3.33

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr!

Μεγάλο ταμείο πήγαμε την Τετάρτη καθώς περάσαμε την επιλογή πρόκριση Μίντιλαντ αφού διέλυσε την Σλάβια Πράγας με 4-1. Πάμε τώρα όμως στα σημερινά τα οποία θα είναι δύο δυνατά ματς από το πρωτάθλημα της Premier League και της Bundesliga.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/201981244870446

 

Έβερτον – Μπράιτον: Δεν λέει να σταματήσει πουθενά η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι καθώς αυτή την φορά επικράτησε εκτός έδρας της Κρίσταλ πάλας με 2-1, έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τη Λίβερπουλ. Την Τετάρτη κέρδισε για το Λιγκ Καπ τη Γουέστ Χαμ με το ευρύ 4-1 δείχνοντας ότι έχει πάρει σοβαρά και αυτόν τον θεσμό.

Η Μπράιτον έρχεται από το πολύ άδικη ήττα εντός έδρας καθώς έχασε με 3-2 υποδεχόμενη Γιουνάιτεντ σε ένα ματς όπου είχε 5 δοκάρια (!), στην τελευταία φάση κρίθηκε ο αγώνας από πέναλτι. Την Τετάρτη αντιμετώπισε ξανά την Γιουνάιτεντ, αυτή την φορά για το κύπελλο και εκεί ηττήθηκε δίκαια με 3-0 καθώς έπαιξε με ρεζέρβες.

Εκτίμηση: Όσο φιλότιμη και να είναι η Μπράιτον, στην κατάσταση που βρίσκεται η Έβερτον δύσκολα θα τη σταματήσει. Έχουν το πάνω χέρι τα «ζαχαρωτά» και νομίζω θα το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο.

Κολωνία – Γκλάντμπαχ: Δεν τα κατάφερε ούτε τη 2η αγωνιστική να πάρει έστω έναν βαθμό η Κολωνία καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αρμίνια με 1-0. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους «τράγους» δείχνοντας από νωρίς ότι τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα όσον αφορά στην παραμονή.

Η Γκλάντμπαχ έχει και αυτή πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα με βάση τη δυναμική της καθώς σε δύο αγώνες έχει μόλις έναν βαθμό, αυτόν της προηγούμενης αγωνιστικής μένοντας στο 1-1 με την Ουνιόν. Προηγήθηκε στο 56’ με κεφαλιά του Τουράν όμως η ψυχρολουσία ήρθε στο 80’. Στόχος της πλέον είναι ένα σερί με νίκες καθώς ξεκάθαρα θα κυνηγήσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Εκτίμηση: Δεν μπορεί η Κολωνία και το δείχνει στις πρώτες δύος αγωνιστικές, ειδικά στην άμυνα πίσω έχει τεράστια προβλήματα.

Δυάδα (απόδοσης 3.33)

16:30 Κολωνία – Γκλάντμπαχ: 2 (1.88)

17:00 Έβερτον – Μπράιτον: 1 (1.85)

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις