Σουηδικά over

Σουηδικά over

Καλημέρα στα όμορφα κουβανέζικα παιδιά. Την τελευταία φορά μας την έκανε ο Ολυμπιακός καθώς δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο κι έτσι αφού χάσαμε το βασικό μας σημείο, είπα να κάνω μια μικρή αποχή.

Νέος μήνας, λοιπόν και φτάνουμε προς το τελευταίο τρίτο στις δύο πρώτες κατηγορίες της Σουηδίας. Ξεκινάμε με την Allsvenskan, με ένα εύκολο φαινομενικά ματς για την Χάκεν απέναντι στη Φάλκενμπεργκς. Η παράδοση από το 2014 όπου βρίσκονται και οι δύο ομάδες στην ίδια κατηγορία, είναι υπέρ της γηπεδούχου καθώς σε εννιά ματς (ανεξαρτήτου έδρας) έχει κερδίσει τα πέντε. Από δύο η Φάλκενμπεργκς και δύο ισοπαλίες. Σήμερα πολλά με λίγα βλέπω καθώς η Χάκεν έχει βάσιμες ελπίδες ακόμα και για την δεύτερη θέση.

Έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα και σκοράρει με ρυθμό 2 γκολ ανά αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι, παρά την τελευταία θέση, σκοράρει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Εισπράττει βέβαια παραπάνω απ’όσα βάζει οπότε ίσως βοηθήσει στο σημερινό ματς να λήξει over 2,5. Θα το συνδυάσω με τη νίκη τη Χάκεν και όχι με γκολ γκολ αφού άνετα μπορεί να λήξει το ματς 3-0 ή 4-0.

Πάμε τώρα στην από κάτω κατηγορία, με το ντέρμπι για την δεύτερη θέση ανάμεσα στη Γιόνσεπινγκ και τη Χάλμσταντ. Θα ρισκάρω σε σημείο αλλά σε διπλή. Τολμώ να πω ότι η γηπεδούχος δεν βλέπω να κερδίζει. Σε εννιά επίσημα ματς ανεξαρτήτου έδρας ή κατηγορίας, έχει κερδίσει μόνο το ένα. Πέντε νίκες για την φιλοξενούμενη και τρεις ισοπαλίες. Εντός έδρας σκοράρει δύο γκολ ανά ματς, αλλά η άμυνά της ορισμένες φορές κάνει νερά. Επιπροσθέτως, της λείπει η εμπειρία στην άμυνα που σε τέτοια παιχνίδια ίσως αποδειχτεί μοιραίο.

Η Χάλμσταντ εκτός έδρας είναι αήττητη και έχει και την καλύτερη άμυνα. Βέβαια, όλα τα γκολ που έχει δεχτεί, της έχουν στοιχίσει βαθμούς αλλά δεν παύει να παραμένει αήττητη. Μην ξεχνάμε ωστόσο, ότι έχει κερδίσει μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου, οπότε ξέρει πως να αντιμετωπίσει ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτή. Δηλ, την άνοδο. Τέλος, έχει και τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Ράσμους Πολ με 13 γκολ σε 18 αναμετρήσεις.

Μονό

16:00 Χάκεν – Φάλκενμπεργκς: 1 & over 2,5 (1.95)

Δυάδα (απόδοσης 4.19)

16:00 Χάκεν – Φάλκενμπεργκς: 1 & over 2,5 (1.95)

18:30 Γιόνσεπινγκ – Χάλμσταντ: Χ2 & over 1,5 (2.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις