Με ένα pick του 1.90

Με ένα pick του 1.90

Καλημερίζω την παρέα του Koubanezos.gr και εύχομαι σε όλους και όλες καλό μήνα. Το τελευταίο διάστημα στην στήλη δεν έχουμε την βοήθεια της τύχης η οποία χρειάζεται παντού και ακόμη περισσότερο στο στοίχημα. Το παιχνίδι στην Βραζιλία ήταν αυτό που λέμε ότι έπρεπε για κόρνερ. Οι ομάδες έπαιξαν από τα πλάγια, σέντρες έγιναν, σουτ έγιναν, αλλά θέλει και τύχη που δεν υπήρξε για εμάς.

Πολύ καλύτερα πάντως, πηγαίνουμε στις προτάσεις μας στο Instagram, εκεί όπου έχουμε συνεχόμενα ταμεία, οπότε σας προτείνω να μας ακολουθήσετε.

Η μια μας επιλογή για το κουπόνι του Σαββάτου, θα προέλθει από την ουγγρική ΝΒ1 και το παιχνίδι μεταξύ της Μεζοκόβεσντ Ζόρι και της Κισβάρντα ΦΚ. 6,5 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η  Μεζοκόβεσντ Ζόρι εντός έδρας, 12,3 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,3 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Κισβάρντα ΦΚ εκτός έδρας, 10,7 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ, επιθετικές, με όχι τόσο στιβαρές άμυνες. Τα στατιστικά τους δείχνουν ότι η σχέση τους με το σημαιάκι είναι πολύ καλή, οπότε επιλέγω το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Μονό

18:00 Μεζοκόβεσντ Ζόρι – Κισβάρντα ΦΚ: Over 10 κόρνερ AH (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις