Στην ποδοσφαιρομάνα Αγγλία…

Στην ποδοσφαιρομάνα Αγγλία...

Χαίρετω τη μεγάλη παρέα του koubanezos.gr! Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι με πολλές επιτυχίες! Σάββατο σήμερα και φυσικά η στήλη μου θα ασχοληθεί με Αγγλία. Πάμε ευθύς αμέσως στο ψητό!

Αρχή από Championship και το παιχνίδι Λούτον εναντίον Γουίκομπ. Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει φέτος η Λούτον συνεχίζοντας το καλό finish της περυσινής σεζόν. Έχει 2 νίκες σε 3 παιχνίδια, με τελευταίο αποτέλεσμα την ήττα από τη Γουότφορντ με 1-0. Στον αντίποδα η Γουίκομπ φαίνεται ότι θα τα βρει σκούρα φέτος, έχοντας ξεκινήσει με 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να σημειώσει γκολ. Τελευταίο παιχνίδι η ήττα από τη Σουόνσι με 0-2.

Στοιχηματικά τώρα, δύσκολα κοντράρεται ο άσσος. Η Λούτον είναι ομάδα του προπονητή, πολύ δουλεμένη και φέτος εκτός από αμυντική προσήλωση έχει και ευκολία στο σκοράρισμα. Η Γουίκομπ θέλει βάθος για να ανταποκριθεί στη κατηγορία, κάτι το οποίο δεν έχει. Μπορεί να είχαν κυκλώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν το πιο βατό των πρώτων αγωνιστικών, αλλά η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων με ωθεί στον άσο.

Συνεχίζουμε με League 1 και το παιχνίδι Μπλάκπουλ – Λίνκολν Σίτι. Με μια νίκη σε 3 παιχνίδια έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Μπλάκπουλ, δείχνοντας πως ούτε φέτος θα μπορέσει για κάτι παραπάνω πλην μιας πορείας μακριά από μπελάδες. Τελευταίο αποτέλεσμα η ήττα από τη Τζίλιγχαμ με 2-0. Η Λίνκολν από την άλλη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 3 στα 3 πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και σίγουρα η ψυχολογία είναι στα ύψη ενόψει της συνέχειας. Τελευταίο παιχνίδι η νίκη απέναντι στη ποιοτική Τσάρλτον με 2-0.

Στοιχηματικά τώρα, ο άσος πιέζεται πολύ και προσωπικά δε βλέπω το λόγο. Ούτε απουσίες υπάρχουν, ούτε η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων το υποστηρίζει αυτό. Ναι σύμφωνοι η Λίνκολν είναι κυρίως ομάδα έδρας και έφαγε και μια 7αρα στο κύπελλο… Αλλά από τη Λίβερπουλ. Δε υπάρχει σύγκριση δυναμικότητας. Η Μπλάκπουλ δεν έχει ξεκινήσει καλά, σίγουρα δεν είναι καλύτερη της Λίνκολν και επιπλέον η φόρμα και η ψυχολογία λένε Λίνκολν. Σε τόσο έντονες τιμές αουτσάιντερ θα επιλέξω τους φιλοξενούμενους και ας πέσω έξω…

Μονό

17:00 Λούτον – Γουίκομπ: 1 & over 1,5 (2.25)

Μονό

17:00 Μπλάκπουλ – Λίνκολν Σίτι: Χ2 & under 3,5 (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις