Το ψηλό line και ο απόντας Λάρκιν

Το ψηλό line και ο απόντας Λάρκιν

Επιτέλους αρχίζει! Επτά μήνες μετά τη αναγκαστική διακοπή της προηγούμενης σεζόν η Euroleague επιστρέφει στη ζωή μας με τα πρώτα πέντε ματς. Παράλληλα έχουμε και τους άλλους δύο προημιτελικούς του BCL, γενικώς έχει πράμα…

Πρώτη επιλογή από την Euroleague το ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Άλμπα Βερολίνου. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου με αρκετά νέα πρόσωπα ειδικά στη ρακέτα και με μόλις ένα φιλικό προετοιμασίας κόντρα σε αδύναμη ομάδα περιμένω να μην έχει ρυθμό. Αρχή σεζόν είναι ακόμη ενώ η προετοιμασία της ξεκίνησε πριν 25 μέρες. Το line στους 88,5 πόντους είναι υψηλό και επιλογή το under.

Στο ματς της Εφές με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν δίχως τον μεγάλο τους σταρ Σέιν Λάρκιν ενώ ο έτερος γκαρντ Μίτσιτς είναι τραυματίας και αμφίβολος. Ευκαιρία για τον Γάλλο σκόρερ Ροντρίγκ Μπομπουά να δράσει με το over 9,5 πόντοι στο 1.90 να είναι μια χαρά επιλογή.

Τέλος στο ματς της ΑΕΚ με τη Νίμπουρκ η τσεχική ομάδα επιλέγει έναν γρήγορο ρυθμό και ανεβάζει το σκορ οπότε τους 76,5 πόντους του line τους έχει στο τσεπάκι κόντρα στην ελληνική ομάδα που ακόμη δεν έχει ρυθμό αγωνιστικό.

Μονό

18:30 Νίμπουρκ – ΑΕΚ: Νίμπουρκ over 76,5 πόντοι (1.90)

Μονό

20:30 Εφές – Ζενίτ: Ροντρίγκ Μπομπουά over 9,5 πόντοι (1.90)

Μονό

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άλμπα: Μακάμπι under 88,5 πόντοι (1.55)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις