Ισπανική δυάδα στο 2.70

Ισπανική δυάδα στο 2.70

Μπορεί να είναι βραδιά ευρωπαϊκών παιχνιδιών, και συγκεκριμένα επαναληπτικών αγώνων των προκριματικών του Europa League, αλλά η στήλη μας θα παραμείνει μακριά από αυτά για απόψε γιατί όπως λέει ο λαός «μακριά και αγαπημένοι».

Ου μπλέξεις με αυτά… καλύτερα στο live για χάζεμα και ευκαιρίες, εξάλλου είναι και ο koubanezos στο Instagram για να μας πάει ταμείο. Εμείς θα ασχοληθούμε με Ισπανία μεριά απόψε. Έχουμε την συνέχεια της εμβόλιμης αγωνιστικής με άκρως ενδιαφέρον αγώνες.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ

Η Μπιλμπάο προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Εϊμπάρ με σκορ 2-1 και είναι ευκαιρία να διευρύνει το σερί της απέναντι στην αποψινή αντίπαλό της. Η Κάντιθ γνώρισε την ήττα με 3-1 εντός έδρας από την Σεβίλλη και έτσι υπέστη την δεύτερη ήττα της. Η Μπιλμπάο τρέχει μια τρομερή παράδοση εναντίον της Κάντιθ. Στο «Σαν Μαμές» οι Βάσκοι δεν έχουν φέρει ούτε ισοπαλία με την Κάντιθ. Μετρούν 5 νίκες από το μακρινό 1990 μέχρι το 2006, όταν ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξαν αντίπαλοι. Ελπίζουμε αυτή η παράδοση να συνεχιστεί. Άσος λοιπόν εδώ το σημείο μας.

Θέλτα – Μπαρτσελόνα

Ένα ζευγάρι που έχει δώσει ουκ ολίγες συγκινήσεις είναι αυτό που θα κλείσει και την αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Τέταρτος αγώνας θα είναι μονάχα για τη Θέλτα που στα προηγούμενα τρία παιχνίδια έφερε δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Αήττητη ευελπιστεί να παραμείνει και απόψε απέναντι στους Καταλανούς οι οποίοι θα δώσουν το δεύτερο τους ματς, μετά από την τεσσάρα στη Βιγιαρεάλ εντός έδρας. Σοβαρή απώλεια για την ομάδα της Μπαρτσελόνα ο βασικός και αναντικατάστατος Τερ Στέγκεν, ο οποίος έχει αποκομίσει έναν τραυματισμό στο γόνατο. Μετά και την καλή εικόνα που έχει δείξει η Θέλτα, αλλά και την απουσία του Γερμανού τερματοφύλακα για τους «μπλαουγκράνα», η σκέψη μου με ωθεί στο αμφίτερμα. Εξάλλου είναι το σημείο που έχει επαληθευτεί 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Δυάδα (απόδοσης 2.70)

20:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ: 1 (1.61)

22:00 Θέλτα – Μπαρτσελόνα: Goal/goal (1.68)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις