Χαμός στο (μπασκετικό) ίσιωμα

Χαμός στο (μπασκετικό) ίσιωμα

Επιτέλους πλούσια δράση! Και ΝΒΑ και EuroCup και BCL και τα πάντα όλα, έρχεται και από αύριο η Euroleague, χαμός!

Πάμε λοιπόν κατευθείαν στο ζουμί. Πρώτη επιλογή από την πρεμιέρα του Προμηθέα Πάτρας στο EuroCup. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά να δίνεται ξεκάθαρο φαβορί η αντίπαλός του Γκραν Κανάρια που έχει ξεκινήσει άθλια στο πρωτάθλημα Ισπανίας (-32 από τη Μπούργος, -16 από τη Σαραγόσα…) δεν το καταλαβαίνω. Μια χαρά είναι το 2.07 της ελληνικής ομάδας που και ανεβασμένο ηθικό έχει από την κατάκτηση του Super Cup και ενισχύθηκε με τον σκόρερ Ζαμάλ Νίξον και παίζει εντός.

Συνέχεια με τον πρώτο προημιτελικό για το Final-8 του BCL στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και τη Μπουργός με την ισπανική ομάδα λόγω φόρμας να δίνεται φαβορί. Δεν ξέρω, αλλά πιστεύω στη Χάποελ, τον Κάτας και το βάθος της. Όμως αμυντικά έχει θέματα και η Μπούργος που έως τώρα στην Ισπανία σκοράρει μονίμως πάνω από 90 πόντους έχει το over 84,5 πόντοι.

Τέλος ο πρώτος τελικός στο ΝΒΑ τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το Μαϊάμιείναι αουτσάιντερ και του… αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός αφού παίζει χωρίς πίεση η οποία σαφέστατα θα είναι στην πλευρά των Λέικερς. Με 4,5 πόντους χάντικαπ στους Λέικερς και το 2 στο 1.95 ξεκάθαρη επιλογή το Μαϊάμι.

Μονό

19:30 Προμηθέας Πάτρας – Γκραν Κανάρια: 1 (2.07)

Μονό

18:30 Χάποελ Ιερουσαλήμ – Μπούργος: Μπούργος over 84,5 πόντοι (1.94)

Μονό

04:00 Λος Άντζελες Λέικερς – Μαϊάμι Χιτ (+4,5): 2 (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις