Με εμβόλιμες ευκαιρίες!

Με εμβόλιμες ευκαιρίες!

Γεια και χαρά σε όλους. Δυστυχώς στο τελευταίο ποντάρισμα η τύχη μας γύρισε την πλάτη, αλλά έχω μάθει ότι όλα στο πρόγραμμα είναι. Αν κρατάς τον τρόπο παιχνιδιού σου σε σταθερά επίπεδα, θα έρθει και το ζητούμενο αποτέλεσμα, το κέρδος.

Αρκετά με την θεωρία, στην πράξη.

Συνέχεια εμβόλιμης σήμερα, με τέσσερις αναμετρήσεις. Αφήνω στην άκρη το ΕΪμπάρ – Έλτσε, υπερβολικά φαβορί η γηπεδούχος αλλά δεν με πείθει η Έλτσε ακόμα για να πάω στη κόντρα.

Στο τρίτο σερί ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με άλλη μια Ρεάλ, του Βαγιαδολίδ θα πάω πάσο, όχι από φόβο έκπληξης, αλλά γιατί ακόμα δεν μπορώ να ζυγίζω σωστά τους Μαδριλένους. Η Βαγιαδολίδ θα πάει λογικά ταμπούρι και αντεπιθέσεις. Η Ρεάλ ποιο πρόσωπο θα εμφανίσει; Του πρώτου αγώνα με φλύαρη κατοχή και λίγες φάσεις, του πρώτου ημιχρόνου με την Μπέτις ή του δευτέρου;  Πολλά τα ερωτηματικά.

Τι μένει;

Βιγιαρεάλ – Αλαβές, με οριακά βαθμολογική διαφορά, αλλά μεγάλη στο αγωνιστικό κομμάτι. Η Βιγιαρεάλ έχασε άνετα από την Μπαρτσελόνα στο τελευταίο της παιχνίδι, αλλά λίγο το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και το γεγονός ότι δεν κρύφτηκε αλλά έπαιξε ποδόσφαιρο δικαιολογούν εν μέρει το αποτέλεσμα. Η Αλαβές έμεινε στο μηδέν με τη Χετάφε και κρατάει το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ. Ψάχνεται αγωνιστικά και έχει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και στο γκολ. Η γηπεδούχος αδικεί εαυτόν, παράγει φάσεις και θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει. Η Αλαβές θα πάει στον ίδιο ρυθμό, όπως κόντρα στη Χετάφε και ότι βγει. Πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει με την επίτευξη τουλάχιστον 2 τερμάτων .

Δεύτερο και τελευταίο για σήμερα παιχνίδι το Ουέσκα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ουέσκα μαχητική το λιγότερο που μπορώ να γράψω. Παλεύει και πιέζει, αφήνει την μπάλα και χτυπάει με αντεπιθέσεις. Έτσι θα παίζει και θα προσπαθεί να πάρει αποτέλεσμα. Η Ατλέτικο καταιγιστική, το λιγότερο που μπορώ να γράψω, διέλυσε με 6-1 την Γρανάδα. Κλασική Ατλέτικο με πίεση συνέχεια, κάθε επίθεση της ήταν φαρμακερή. Η αντίπαλός της είχε μεν το μυαλό της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία της νίκης της. Ντεμπούτο και για τον Σουάρες με δυο γκολ. Ομάδες με ίδιο στυλ παιχνιδιού αλλά με μεγάλη ποιοτική διαφορά. Πιστεύω στην νίκη της Ατλέτικο και το συνδυάζω με το να σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές.

Δυάδα (απόδοσης 3.80)

20:00 Βιγιαρεάλ – Αλαβές: 1 & over 1,5 (2.00)

20:00 Ουέσκα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 & over 1,5 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις