Γράφουν ιστορία με 2.35

Γράφουν ιστορία με 2.35

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr!

Τόσο κοντά ήμασταν χθες σε ένα πολύ καλό ταμείο αλλά δυστυχώς δεν μας πλήρωσε ο Ολυμπιακός, ενώ είχε του κόσμου τις ευκαιρίες να βάλει γκολ. Έτσι κάναμε το 1/2 καθώς πιάσαμε την Ντινάμο Κιέβου – πολύ εύκολα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα ματς, επίσης τα προκριματικά του Champions League.

Μίντιλαντ – Σλάβια Πράγας. Με νίκη έρχεται στο σημερινό σημαντικό αγώνα η Μίντιλαντ καθώς κέρδισε το Σάββατο εντός έδρας την Ράντερς με 1-0. Η αναμέτρηση κρίθηκε με το γκολ που σημείωσε ο Κράεφ μόλις στο 6ο λεπτό. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 4η θέση με 6 βαθμούς. Στον πρώτο αγώνα στην Τσεχία κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην εστία της χάρη στην άψογη ανασταλτική λειτουργίας της και μάλιστα αν δεν ήταν σε μεγάλη μέρα ο αντίπαλος γκολκίπερ θα μπορούσε σε τρεις περιπτώσεις να πάρει το ματς. Όλοι στον σύλλογο περιμένουν πως και πως αυτό το παιχνίδι καθώς έχουν μια μεγάλη ευκαιρία για να γράψουν ιστορία μπαίνοντας για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Η Σλάβια Πράγας κέρδισε και αυτή για το δικό της πρωτάθλημα εντός έδρας την Σλοβάτσκο με 3-0. Το ματς το είχε καθαρίσει σχεδόν από το 29′ αφού προηγούνταν είδη με 2-0 και απλά στο 93′ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Βρίσκεται στην 2η θέση με 13 βαθμούς μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται η Σπάρτα Πράγας με 15. Θα μπορούσε να έρχονταν με καλύτερο  αποτέλεσμα σήμερα στην Δανία αν είχε σκοράρει στις δύο πιο σημαντικές τις ευκαιρίες που είχε στο ματς της Πράγας αλλά δεν τα κατάφερε καθώς δεν βρήκε όσους χώρους θα περίμενε αφού η Μίντιλαντ έπαιξε πολύ κλειστά.

Εκτίμηση: Η λογική λέει ότι περιμένουμε ακριβώς το ίδιο ματς δηλαδή κλειστό, καμιά ομάδα δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα. Θεωρώ όμως ότι η Μίντιλαντ έχει ένα μικρό προβάδισμα. Ναι, δεν έχει την εμπειρία της Σλάβια όμως παίζει εντός και ας είναι χωρίς κόσμο έχει ενθουσιασμό στο παιχνίδι της αντιθέτως οι Τσέχοι δεν με έπεισαν τόσο στο πρώτο ματς και συνήθως οι ομάδες που θέλουν να γράψουν ιστορία το πετυχαίνουν.

Μονό

22:00 Μίντιλαντ – Σλάβια Πράγας: Πρόκριση Μίντιλαντ (2.35)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις