Ιντερ στο 2.75, σκόρερ στο 2.90

Ιντερ στο 2.75, σκόρερ στο 2.90

Καλημερίζω όλη την παρέα! Χθες ίσα βάρκα ίσα νερά ήρθαμε, αφού η Τριεστίνα δεν κατάφερε να σκοράρει στο ματς του Coppa Italia, αλλά ο Μαρτσίνιακ έδωσε 2 πέναλτι και μας έδωσε τον τριπλασιασμό. Κι ας μην έβγαλε κόκκινη κάρτα που το συνηθίζει στους αγώνες που διευθύνει… 

Σήμερα έχω επιλέξει προτάσεις από Ιταλία μεριά, οι οποίες θεωρώ ότι έχουν στοιχηματική αξία και αξίζουν το ποντάρισμά μας. Με σύνεση όμως, όπως τονίζω πάντοτε… 

Ιντζάγκι εναντίον Κόντε στο “Τσίρο Βιγκορίτο” 

Οι δύο θρύλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου ξανά αντίπαλοι. Πίπο και Αντόνιο κοντράρονται απόψε φορώντας… κοστούμι, καθώς ως προπονητές πια θέλουν να οδηγήσουν Μπεντεβέντο και Ίντερ αντίστοιχα, σε δεύτερo συνεχόμενο τρίποντο μετά την έναρξη της φετινής σεζόν. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην πρεμιέρα να πάρουν τεράστια νίκη στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια με 3-2, γυρίζοντας μάλιστα το αποτέλεσμα από 0-2. Μεγάλη εμφάνιση επιθετικά από τα μπακ της ομάδας, καθώς Καρντιρόλα και Λετίτσια πέτυχαν τα 3 τέρματα για την ομάδα τους. Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν πρέπει να ξεγελάει, καθώς η νεοφώτιστη Μπεντεβέντο εμφάνισε πολλά αμυντικά κενά, τα οποία εν τέλει δεν πλήρωσε.  

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η Ίντερ στην πρώτη αγωνιστική της Serie A, καθώς ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-3 από τη Φιορεντίνα στο “Μεάτσα” μέχρι το 87ο λεπτό, κατόρθωσε με Λουκάκου και Ντ’Αμπρόζιο να γυρίσει το αποτέλεσμα μέσα σε 4 λεπτά παίρνοντας πολύ μεγάλη νίκη με 4-3. Εμφανής η ευχέρεια στο σκοράρισμα με Λουκάκου και Μαρτίνεζ, αλλά εξίσου εμφανή τα προβλήματα στα μετόπισθεν, αφού θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα από 3 τέρματα στη διάρκεια του αγώνα. 

Σαφέστατα ανώτερη η Ίντερ από την αποψινή της αντίπαλο, θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς. Αλλά πιθανότατα δε θα καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, αφού τα κενά στην άμυνα θέλουν δουλειά για να εξαλειφθούν. Πάω με το combo νίκης της Ίντερ παρέα με αμφίτερμα. 

Αγώνας… σπαζοκεφαλιά στο Ούντινε 

Η Ουντινέζε υποδέχεται απόψε στο “Φρίουλι” την πρωτοεμφανισθείσα στη Serie A ομάδα της Σπέτσια. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα τις φετινές τους υποχρεώσεις, με την εικόνα των γηπεδούχων να δείχνει κατά τι καλύτερη από την αντίστοιχη των νεοφώτιστων. 

Η ομάδα του Λούκα Γκότι σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στη Βερόνα ώστε να πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα κόντρα στην Ελλάς, αλλά τελικά έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμούς στο σακούλι. Θα μπορούσε όμως από την άλλη μεριά να είχε δεχθεί και άλλο τέρμα, αφού η αμυντική της συμπεριφορά δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Ο Ιταλός φορ Στέφανο Οκάκα έδειξε όρεξη, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Σήμερα θα έχει την ευκαιρία του ξανά κόντρα στη Σπέτσια. 

Οι νεοφώτιστοι ήταν σε γενικές γραμμές κακοί στον αγώνα με τη Σασουόλο, η οποία θριάμβευσε μέσα στο “Ορογκέλ Στέιντιουμ” παίρνοντας άνετη εκτός έδρας νίκη με 4-1. Έδειξε τρανταχτές αδυναμίες η Σπέτσια στον πρώτο της αγώνα στη Serie A, θέλει πολύ δουλειά ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Δύσκολο το έργο της απόψε στο “Φρίουλι”, αλλά η αφέλεια που έδειξε η Ουντινέζε στην πρεμιέρα ίσως δώσει στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να πάρουν κάτι από τον αγώνα, αρκεί να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. 

Ο άσος δεν ενδείκνυται για ποντάρισμα, καθώς η απόδοση είναι πολύ χαμηλά και ο αγώνας ίσως στραβώσει για την Ουντινέζε. Βλέποντας τον Οκάκα στον αγώνα με τη Βερόνα, είδα τον Ιταλό πιο έτοιμο αγωνιστικά από τους υπόλοιπους φορ της ομάδας. Ήταν μέσα στις φάσεις της ομάδας του και θεωρώ ότι αξίζει να πονταριστεί ως σκόρερ απόψε απέναντι στην αδύναμη άμυντική γραμμή της Σπέτσια. Στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει βασικός, υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της επιλογής μας από την εκάστοτε εταιρεία ώστε να μας επιστραφεί ολόκληρη η μίζα.  

Combo 

19:00 ΜπεντεβέντοΊντερ: 2 & goal/goal (2.75) 

Σκόρερ 

19:00 ΟυντινέζεΣπέτσια: Οκάκα anytime scorer (2.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις