Combo με κόρνερ στη Μαδρίτη

Combo με κόρνερ στη Μαδρίτη

Καλημέρα κουβανέζοι! Χθες βγήκε ένα και καλό… με τη Ντινάμο Κιέβου να καθαρίζει την πρόκριση με εύκολη νίκη (3-0) και να μας πληρώνει κάτι παραπάνω από τριπλασιασμό! Από κει και πέρα το 0-0 του Ολυμπιακού του έδωσε την πρόκριση, αλλά χάλασε τη δική μας πρόταση.

Απόψε ρίχνεται στη μάχη του Champions League ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει απόψε ραντεβού με την ιστορία και όλοι οι οπαδοί του περιμένουν να φωνάξουν «τι ωραία που τεντώνει μες την Τούμπα το σεντόνι»! Ίσως είναι η πρώτη φορά που πιστεύουν όλοι τόσο πολύ την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και όχι άδικα. Ο πρώτος αγώνας στη Ρωσία, παρόλο που έληξε με 2-1 υπέρ της Κράσνονταρ, άφησε μια γλυκιά γεύση λόγω της εμφάνισης του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν χαμένο πέναλτι με τον Πέλκα και δοκάρι με τον Ελ Καντουρί, αλλά εκτός αυτών, κοίταξαν στα μάτια τους Ρώσους με τη γενικότερη παρουσία τους στον αγώνα, και έδειξαν ότι μπορούν να τους κερδίσουν στην Τούμπα. Άλλωστε ήδη στο γήπεδό τους υπέταξαν Μπεσίκτας και Μπενφίκα. Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη, και δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Σε όλα τα ματς μέχρι τώρα ο Ζίβκοβιτς είχε αρκετή δουλειά κάτω από τα γκολπόστ και ευτυχώς τα κατάφερε καλά. Μεσοεπιθετικά ωστόσο έχουν την ποιότητα να πετύχουν γκολ. Ειδικά ο έτερος Ζίβκοβιτς της ομάδας, ο Αντρίγια, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως και δημιουργεί συχνά επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, οπότε δεν το αποκλείω να σκοράρει απόψε.

Εκτός όμως από Champions League, έχουμε και πρωταθλήματα απόψε, μεταξύ των οποίων είναι και η Primera Division. Η Ρεάλ υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ και δεν έχει καμία όρεξη για στραβοπατήματα. Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Σοσιεδάδ ήρθε μια δύσκολη νίκη επί της Μπέτις με 2-3, σε έναν αγώνα που είχε δύο ανατροπές στο σκορ. Η Βαγιαδολίδ με τη σειρά της προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τη Θέλτα, δείχνοντας ακόμα μια φορά πόσο δύσκολα δημιουργεί φάσεις για γκολ. Οι πρωταθλητές θα πιέσουν για τη νίκη, θα αναγκαστούν να πλαγιοκοπήσουν την κλεισμένη στα καρέ της Βαγιαδολίδ, θα κερδίσουν κόρνερ και θα σκοράρουν πάνω από ένα γκολ για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Σε αυτά θα στηρίξω ένα combo υπερδιπλασιασμού.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

Μονό

22:00 ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: 1Χ & goal/goal (2.30)

Σκόρερ

22:00 ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Γκολ Α. Ζίβκοβιτς (3.50)

Combo

22:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ: 1 & over 1,5 και Ρεάλ (-1,5) περισσότερα κόρνερ (2.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις