Τον ΠΑΟΚ μην τον φοβάσαι στο… 20.00!

Τον ΠΑΟΚ μην τον φοβάσαι στο… 20.00!

Καλησπέρα κύριοι, δεν τα πήγαμε καλά την τελευταία φορά που έγραψα και έτσι ήρθε ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι, ωστόσο είμαστε εδώ για να επανακάμψουμε.

Θα επικεντρωθούμε σήμερα στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ. Ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς είναι ένα βήμα πριν μπει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μέχρι αυτή την ώρα που γράφω δεν έχουν ανοίξει σε καμία εταιρία τα φάουλ καθώς τα περίμενα για να δω και το όριο. Ωστόσο, θα θέλω να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά καθώς αν το όριό τους είναι καλό θα ποντάρουμε άφοβα και θα το δώσω στο κανάλι μας στο Τelegram.

Από εκεί και πέρα πιθανολογώ πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τουλάχιστον τρία γκολ για να προκριθεί. Και αυτό εξηγείται από το γεγονός πως σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς έχει δεχθεί γκολ. Επειδή, τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν τον φοβάμαι αλλά τον έχω και για ομάδα κακότυχη (μην το πω αλλιώς…) το παιχνίδι έχει πολύ παράταση. Εκτός αν ο ΠΑΟΚ μετατρέψει τις ευκαιρίες που σίγουρα θα έχει σε γκολ και καταλήξει το παιχνίδι σε περίπατο (3-1, 4-1). Και επειδή πιστεύω πως δεν έχει πέναλτι το παιχνίδι και θα κριθεί στην παράταση, πάω και με πρόκριση ΠΑΟΚ σε… extra time.

Καλή επιτυχία.

Μονό

22:00 ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: 1 & over 2,5 (3.15)

Μονό

22:00 ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Πρόκριση ΠΑΟΚ στην παράταση (20.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις