Σημαιάκια στον ρυθμό της… σάμπας

Σημαιάκια στον ρυθμό της... σάμπας

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλημερίζω την παρέα του koubanezos.gr! Στην τελευταία μας στήλη αποτύχαμε να πάμε στο ταμείο και πάλι για ένα και μόνο κόρνερ! Μάλιστα το τελευταίο κόρνερ το περιμέναμε από το 65′ και για σχεδόν τριάντα λεπτά με τις καθυστερήσεις δεν έγινε ποτέ!

Ευτυχώς το cash out έφτασε να αποδίδει πάνω από το 90% του στοιχήματος και ελπίζω αρκετοί να το επιλέξατε, κόντρα στην λογική που έλεγε ότι δεν μπορεί ένα κόρνερ θα γίνει, υπάρχει χρόνος. Λογική και στοίχημα δυστυχώς πολλές φορές δεν πάνε μαζί!

Σήμερα θα αλλάξουμε ήπειρο και θα μεταφερθούμε στην Λατινική Αμερική. Πιο συγκεκριμένα στην Serie B της Βραζιλίας και τον αγώνα μεταξύ της Κρουζέιρο και της Πόντε Πρέτα. 9,3 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Κρουζέιρο εντός έδρας, 12,5 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,6 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Πόντε Πρέτα εκτός έδρας, 10 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Οι γηπεδούχοι στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στις θέσεις ανόδου. Και οι δυο ομάδες κερδίζουν αρκετά κόρνερ, είτε παίζουν εντός είτε εκτός έδρας. Το στατιστικό παράδοξο έγκειται στα κόρνερ που παραχωρούν, τα οποία είναι λίγα. Για τον λόγο αυτό και το όριο βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση στο ασιατικό 10 σύνολο κόρνερ.

Γενικότερα σε αυτή την κατηγορία της Βραζιλίας δεν παίζεται και το ποιοτικότερο ποδόσφαιρο του κόσμου, όσο και αν ακούγεται παράδοξο για την συγκεκριμένη χώρα. Πολλές σέντρες και σουτ γίνονται στο παιχνίδι και η μπάλα πολλές φορές σηκώνεται ψηλά για να υπάρξει ανάπτυξη και να μπει στην περιοχή. Βλέποντας την ανάγκη και των δυο ομάδων για βαθμούς, πιστεύω ότι θα επικρατήσει το στατιστικό των κερδισμένων κόρνερ ανά αγώνα και επιλέγω το over στο όριο που μας δίνουν!

Μονό

01:15 Κρουζέιρο – Πόντε Πρέτα: Over 10 ΑΗ κόρνερ (1.98)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις