ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η αντεπίθεση ξεκίνησε

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η αντεπίθεση ξεκίνησε

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η αντεπίθεση ξεκίνησε

Η αντεπίθεση ξεκίνησε

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω και πάλι όλους και όλες καλά. Μας αποχαιρετά σήμερα και ο Σεπτέμβρης και σιγά σιγά βαδίζουμε προς τη δύση μιας χρονιάς, η οποία, αν και ξεκίνησε γεμάτη ελπίδες και προσδοκίες για κάτι καλό, εξελίχθηκε μάλλον σε ορόσημο αλλά για λάθος λόγους. Πανδημία, lock down, περιοριστικά μέτρα, φυσικές καταστροφές, άδεια γήπεδα, αναβολή μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι μόνο μερικά γεγονότα, τα οποία σημάδεψαν το 2020 και θα μνημονεύονται σίγουρα από όλους μας στο μέλλον.

Απολογισμός

Πλήρης επιβεβαίωση για τη στήλη τη Κυριακή, με τη δυάδα απόδοσης στο 3.60 να μας στέλνει στο ταμείο.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/200951698306734

Η Περσέπολις παρατάχθηκε εναντίον της Αλ Σαντ, όπως ακριβώς τη περιμέναμε, κατάφερε και περιόρισε αισθητά τους Άραβες και στο τέλος μάλιστα πήρε τη νίκη και τη πανηγυρική πρόκριση, αφού οι αντεπιθέσεις της ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου. Στο δεύτερο παιχνίδι η Αλ Νασρ μας άγχωσε λίγο, αλλά τελικά επιβεβαίωσε και αυτή το ρόλο του φαβορί και με το γκολ που σημείωσε, πήρε τη πρόκριση και έστειλε όλους μας στο ταμείο. Κάπως έτσι συνεχίσαμε το θετικό μας σερί και βάζουμε πλώρη για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Προθέρμανση με εμβόλιμη αγωνιστική

Νωρίς νωρίς στις επάλξεις σήμερα, αφού οι φίλοι μας οι Ιάπωνες συνεχίζουν το μαραθώνιο της J1 και εμείς δεν θα μπορούσαμε, να μην καταπιαστούμε και πάλι μαζί τους. 3 τα ματσάκια που προλογίζουν την εμβόλιμη αγωνιστική, όλα με ξεχωριστό ενδιαφέρον, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με τα δύο, προτείνοντας και πάλι μια πολύ δυνατή δυάδα απόδοσης, η οποία σήμερα θα ξεπερνά και τον τετραπλασιασμό!

Η αρχή θα γίνει με το ματς που διεξάγεται στις 13:00 στη Κόμπε, εκεί όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί την αντίστοιχη της Ναγκόγια. Αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους και άμεση η αλλαγή ψυχολογίας για την ομάδα, η οποία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση τη Κυριακή, σκόρπισε με 4-0 τη Σαπόρο. Η ξαφνική παραίτηση του Φινκ και η πρόσληψη του Μιούρα μάλλον ευεργετικά λειτούργησε για την αρχή και μένει να δούμε, πως θα εξελιχθεί ο δεύτερος γύρος για την ομάδα, η οποία κακά τα ψέματα έχει το υλικό για πολύ καλύτερη πορεία και βαθμολογική θέση.

Ο 46χρονος πρώην ποδοσφαιριστής μπορεί να μην έχει ακόμα κάποια προπονητική περγαμηνή, αλλά το γεγονός, ότι πραγματοποίησε τις καλύτερες σεζόν του ως μέσος με τη φανέλα της Κόμπε από το 2005 μέχρι το 2007, πετυχαίνοντας μάλιστα και 21 γκολ σε 76 εμφανίσεις , τον έχει δέσει με την ομάδα, ενώ είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της.

Με τον Ινιέστα πλέον να έχει ήδη 4 συνεχόμενα 90λεπτα στα πόδια του και άξιο συμπαραστάτη τον Βερμάαλεν στην άμυνα, η Κόμπε αρχίζει, να ρολάρει και να θυμίζει επιτέλους τη περσινή ομάδα, η οποία έφτασε μια ανάσα πριν το τίτλο. Σκοράρει πλέον με ευκολία, αλλά η άμυνα της θέλει ακόμα δουλειά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πλην του ματς με τη Σαπόρο, έχει δεχθεί γκολ στις τελευταίες 15 αναμετρήσεις της. Ζητούμενο πλέον είναι η μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, έτσι ώστε τουλάχιστον να εξασφαλιστεί και τη φετινή σεζόν το εισιτήριο για το Champions League.

Η Ναγκόγια από την άλλη εφαρμόσει με απόλυτη επιτυχία ένα αμυντικό πλάνο και έχει καταφέρει, να βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς μακριά από τη 3η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας. Δεν είναι τυχαίο, ότι διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Λίγκας με μόλις 19 γκολ παθητικό, ενώ είναι και η μοναδική ομάδα που κέρδισε τη ταχεία της Καβασάκι. Εσχάτως παράγει και επιθετικό ποδόσφαιρο με τον Μάσιμο Φικαντέντι να έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Ο Ιταλός συμπληρώνει ήδη μια εξαετία στα γήπεδα της Ιαπωνίας και κυνηγά φέτος τη διάκριση, που λείπει από το παλμαρέ του.

Με οδηγό την αναμέτρηση, που διεξήχθη πριν δύο εβδομάδες θα κινηθεί η πρόταση μας σήμερα. Το ματς στη Ναγκόγια έληξε 2-1 υπέρ των σημερινών φιλοξενούμενων, με τη Κόμπε να προηγείται, αλλά να χάνει τελικά το ματς με δύο πέναλτι. Θεωρώ πολύ πιθανό το αμφίτερμα, αλλά με τη ψυχολογία υπέρ της και τη ποιοτική υπεροχή της δεδομένη, βλέπω τη Κόμπε φαβορί για τη νίκη. Με τις αποδόσεις να είναι μοιρασμένες, θα κινηθώ με μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού ο συνδυασμός της διπλής ευκαιρίας των γηπεδούχων με το αμφίτερμα πληρώνει άνω του διπλασιασμού.

Στις 13:00 ξεκινά και το δεύτερο ματς της σημερινής πρότασης. Στη Γιοκοχάμα λοιπόν οι πρωταθλητές Μαρίνος υποδέχονται την ομάδα της Τόσου. Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, θα μείνουμε ιδιαίτερα στην εμφατική τους νίκη μέσα στη Κασίβα και μάλιστα με ανατροπή τη προηγούμενη Κυριακή. Μια νίκη με πολλαπλά οφέλη, τόσο βαθμολογικά, αφού πλέον η τρίτη θέση απέχει μόλις 5 βαθμούς μακριά, αλλά και ψυχολογικά, καθώς αυτή η νίκη ήρθε απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους φετινούς στόχους.

Τα έχω ξαναπεί για τους Μαρίνος και δεν θα αλλάξω γνώμη. Το υλικό της είναι για πρωταθλητισμό, ο ομογενής προπονητής είναι γάτα μεγάλη και θεωρώ, ότι πλέον μπαίνοντας και στη πιο κρίσιμη στροφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, άπαντες αρχίζουν, να σοβαρεύονται και να συνδυάζουν την ουσία με το θέαμα. Ας μην ξεχνάμε ότι σε 40 περίπου ημέρες ξεκινούν και οι υποχρεώσεις της στο ασιατικό C.L και μέχρι τότε η ομάδα πρέπει, να κάνει το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα, για να επικεντρωθεί και στο συγκεκριμένο θεσμό, που αποτελεί και φετινό της στόχο για διάκριση.

Η Τόσου από την άλλη χωρίς το άγχος ενός πιθανού υποβιβασμού και με τις επιπλέον εβδομάδες ξεκούρασης λόγω κρουσμάτων και αναγκαστικής αγωνιστικής απραξίας, παρουσιάζεται στο χορτάρι πάντα χωρίς σκοπιμότητες. Κατάφερε μάλιστα τη Κυριακή, να διασύρει τη Τόκυο με 3-0 και γενικά επιθετικά τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Είναι από τα ματς, τα οποία μπορεί να κρύβουν παγίδες για τους γηπεδούχους, καθώς φέτος τα κενά τους διαστήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων έχουν γίνει συνήθεια. Παρόλα αυτά πιστεύω, ότι η ομάδα πλέον έχει αλλάξει ταχύτητα και επικεντρώνεται στους στόχους της, βγάζοντας και τη πραγματική της ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Η Τόσου θα βρει ένα γκολ, αλλά η νίκη σήμερα θα πάει στους γηπεδούχους.

Δυάδα απόδοσης (4.72)

13:00 Βίσελ Κόμπε – Ναγκόγια: 1Χ & goal/goal (2.10)

13:00 Γιοκοχάμα Μαρίνος – Τόσου: 1 & goal/ goal (2.25)

Δυστυχώς μέχρι και την ώρα που γράφονταν η στήλη, δεν μπορούσα να βρω πουθενά αποδόσεις για τους ημιτελικούς του ασιατικού Champions League. Παρόλα αυτά υπόσχομαι, να ανεβάσω άλλη μια στήλη κατά τη διάρκεια της ημέρας με τις προβλέψεις μου και για τα συγκεκριμένα ματς. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις