Η αξία βρίσκεται στα γκολ

Η αξία βρίσκεται στα γκολ

Γειά και χαρά σε όλους τους koubanezous! Δυστυχώς ακόμα μια φορά δε πήγε καλά η στήλη, περνάω κακό φεγγάρι φαίνεται, αλλά θα επανέλθουμε να είστε σίγουροι. Μια επιλογή για σήμερα, Τετάρτη από Ισπανία μεριά.

Βιγιαρεάλ εναντίον Αλαβές το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει. Απότομη προσγείωση για την ομάδα του Έμερι, μετά τη τεσσάρα από την Μπαρτσελόνα. Πολύ κακή εμφάνιση, έσβησε το θετικό ξεκίνημα με μια νίκη και μία ισοπαλία. Από την άλλη μεριά η Αλαβές παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Χετάφε, σε ακόμα ένα ματς που είχε παθητικό ρόλο. Ένας μόλις βαθμός σε 3 αγωνιστικές και μόλις ένα γκολ ενεργητικό.

Στοιχηματικά τώρα η αξία βρίσκεται στα γκολ σήμερα. Η Βιγιαρεάλ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και όσο να ναι με Έμερι στο πάγκο η άμυνα θα πάσχει λίγο. Παρόλα αυτά δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς και έχει και ποιότητα επιθετικά. Η Αλαβές από την άλλη πρέπει κάποια στιγμή να βγει από το καβούκι της, δε γίνεται να επιβιώσει στηριζόμενη στην άμυνα της. Απέναντι σε μια αφελή άμυνα, ίσως έχει πιθανότητες. Η μεταξύ τους παράδοση έχει πάντα παιχνίδια με αρκετά τέρματα, κάτι που πιστεύω θα επιβεβαιωθεί και σήμερα. Εν κατακλείδι, η Βιγιαρεάλ είναι σίγουρα το φαβορί, είναι καλύτερη ομάδα, ποντάρισμα σε νίκη της σε συνδυασμό με γκολ.

Μονό

20:00 Βιγιαρεάλ – Αλαβές: 1 & over 2,5 (2.62)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις