Καθαρίζει την πρόκριση

Καθαρίζει την πρόκριση

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr!

Μεγάλο ταμείο πήγαμε την Κυριακή καθώς περάσαμε μια δυνατή δυάδα με απόδοση 4.78 ,προχωράμε όμως τώρα στα φρέσκα που ακολουθούν και αυτά θα είναι δύο παιχνίδια από τα προκριματικά του Champions League.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/200880224980548

 

Σκοράρει κι εκεί

Ξεκινάμε από το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Κύπρο ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ολυμπιακό. Για 65 λεπτά έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει κάτι θετικό στο Φάληρο η Ομόνοια χάρη στην αμυντική της λειτουργία, που δούλευε άριστα μέχρι να υποπέσει στο πέναλτι ο αμυντικός της και έτσι να γίνει το 1-0 με την εύστοχη εκτέλεση του Βαλμπουενά. Στην συνέχεια προσπάθησε να βγει μπροστά μήπως καταφέρει να ισοφαρίσει έχασε μία καλή ευκαιρία αλλά το κακό για αυτήν ήταν ότι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού δέχτηκε το 2-0 με το εκπληκτικό γκολ του Ελ Αραμπί και σαφώς κάνει πιο δύσκολο το έργο της στο σημερινό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο του σερί καθώς κέρδισε και τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με 2-0 χάρη σε γκολ του Ελ Αραμπί και του Καφού.

Εκτίμηση: Όλα για όλα θα τα παίξει πλέον η Ομόνοια, η οποία αν θέλει να ελπίζει σε ένα θαύμα θα πρέπει να σκοράρει γρήγορα και ό,τι ευκαιρίες της παρουσιαστούν να τις κάνει γκολ. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσει την αμυντική της τακτική στον πρώτο αγώνα και θα πρέπει να παίξει με επιθετική φιλοσοφία, πράγμα που βολεύει τον Ολυμπιακό καθώς θα βρει ανοιχτούς χώρους να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Θεωρώ ότι θα πετύχει το γκολ που οριστικά θα κλειδώσει την πρόκριση και μπορεί να φύγει και από την Κύπρο με την νίκη.

Από το κακό στο χειρότερο

Το δεύτερο ματς της βραδιάς διεξάγεται στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Κίεβο εκεί όπου η Ντινάμο υποδέχεται στην Γάνδη. Από νίκη προέρχεται η γηπεδούχος, καθώς επικράτησε πολύ εύκολα εκτός έδρας της Μινάι με 4-0 ένα ματς το οποίο το είχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο καθώς προηγούνταν με δύο τέρματα. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς παρέα με την Βόρσκλα. Στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Βέλγιο επικράτησε με 2-1 παίρνοντας έτσι ένα σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης και αυτό που μένει είναι το αξιοποιήσει σωστά σήμερα.

Η Γάνδη πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς μετρά δύο συνεχόμενες ήττες. Τελευταία, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λέουβεν, με 3-2. Στο ημίχρονο βρίσκονταν ήδη πίσω με 3-0 και το μόνο θετικό που μπορεί να κρατήσει ήταν η αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και μείωσε στο τελικό σκορ. Στην βαθμολογία βρίσκεται πολύ χαμηλά, μόλις στην 15η θέση. Απόψε η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη, καθώς για να προκριθεί χρειάζεται γι’ αρχή να σκοράρει τουλάχιστον δις.

Εκτίμηση: Ματς με φαβορί την Ντινάμο Κιέβου και αουτσάιντερ την Γάνδη πάντα με βάση το 2-1 του πρώτου αγώνα. Περιμένω να επικρατήσει η εμπειρία των Ουκρανών και να πάρουν την πρόκριση μαζί με την νίκη καθώς η Γάνδη είναι σε κακή κατάσταση και δεν θεωρώ ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω κόντρα σε μια πιο δυνατή ομάδα και έμπειρη.

Δυάδα (απόδοσης 3.49)

22:00 Ομόνοια- Ολυμπιακός: 2 (1.77)

22:00 Ντινάμο Κιέβου- Γάνδη: 1 (1.97)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις