ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πρώτα μακροχρόνια στην Euroleague!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Πρώτα μακροχρόνια στην Euroleague!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πρώτα μακροχρόνια στην Euroleague!

Πρώτα μακροχρόνια στην Euroleague!

Κουβανέζοι φίλοι μου… τα νέα είναι φοβερά! Επιτέλους θα δούμε μπασκετάκι! Πρωτομηνιά την Πέμπτη και πρεμιέρα στην Euroleague. Η περσινή διοργάνωση δεν τελείωσε ποτέ και η φετινή θα γίνει αν μη τι άλλο κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Ας ελπίσουμε πως δε θα μείνουμε  στα κρύα του λουτρού λόγω κορωνοϊού και όλα θα κυλίσουν ομαλά.

Ήταν ένα καλοκαίρι με πολλή δραστηριότητα και σημαντικές μετακινήσεις οι οποίες μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα αφομοιωθούν από τις ομάδες και τι επίδραση θα έχουν στο παιχνίδι τους. Στους πάγκους των ομάδων ξεχωρίζουν η μετακίνηση του Γιασικεβίτσιους στη Βαρκελώνη, αλλά και η αντικατάσταση του Ομπράντοβιτς από τον Κοκόσκοφ που θα είναι ο νέος coach της Φενέρμπαχτσε. Ακόμα πιο ηχηρές ήταν οι μετακινήσεις παικτών. Σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν με τις  μετακινήσεις των δύο Ελλήνων playmakers Καλάθη και Σλούκα  σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό αντίστοιχα, αλλά και με τις προσθήκες των Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια στη ρακέτα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πρωταθλητές στο πάρε – δώσε θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η Αρμάνι Μιλάνο και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Αμφότερες έκαναν πολλές μεταγραφές με την ελπίδα να αλλάξουν επίπεδο και να μπουν στα play offs. Τον ίδιο στόχο θα έχουν Βαλένθια και Χίμκι, οι οποίες έκαναν εύστοχες κινήσεις, δυναμώνοντας το ρόστερ τους. Η ψαλίδα με τους  θεωρητικά  πιο αδύναμους (Άλμπα, Μπάγερν, Βιλερμπάν, Ερυθρός Αστέρας) φαίνεται να ανοίγει. Οι παίκτες που ξεχώρισαν απ’ αυτές τις τέσσερις ομάδες την περσινή χρονιά, μετακινήθηκαν σε άλλους συλλόγους  της Euroleague και η αντικατάστασή τους αποτελεί «στοίχημα».

Για το τέλος άφησα τις δύο ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά με τον επαναπατρισμό του Σλούκα, αλλά έχασε το Μιλουτίνοφ που αποτελούσε το βασικό του όπλο στη ρακέτα. Μένει να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι Χασάν, Χάρισον, Τζένκινς και Ζαν Σαρλς στις απαιτήσεις των “ερυθρολεύκων”.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια μεταβατική κατάσταση μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την πρώτη γραμμή τουλάχιστον της ομάδας. Έχασε τον Καλάθη που ήταν ο ηγέτης του τα τελευταία χρόνια και σίγουρα θα δούμε ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τους πράσινους φέτος. Τα «στοιχήματα» είναι πολλά και ξεκινούν από τον πάγκο, με την ευκαιρία που δίνεται στον coach Βόβορα. Εντός του παρκέ, όλοι περιμένουν παραπάνω από τους Παπαγιάννη και Μήτογλου, ελπίζουν να είναι υγιής ο Νέντοβιτς και ο Ουάιτ να κάνει τις εμφανίσεις που έκανε με τη Ζαλγκίρις και φυσικά θέλουν να δουν πως θα ανταπεξέλθουν οι Όγκαστ, Τζάκσον και Φόστερ. Ίσως ο μόνος που είναι δεδομένο τι θα προσφέρει στην ομάδα είναι ο Σαντ Ρος. Οι απαιτήσεις δεν είναι τόσο μεγάλες φέτος, αλλά ο «εξάστερος» έχει κακομάθει τους οπαδούς του και αυτό μοιραία ανεβάζει τον πήχη παραπάνω από το κανονικό.

Πάμε όμως στα προγνωστικά μας για τη σεζόν που ξεκινάει. Η πρώτη πρόταση αφορά την πρωτοπόρο της περσινής βαθμολογίας Εφές. Ο εξωγήινος Λάρκιν και η παρέα του φαινόταν πως δεν τους σταματούσε τίποτα… αλλά τους σταμάτησε ο κορωνοϊός. Φέτος συνεχίζει με την ίδια σχεδόν ομάδα, γεγονός που σίγουρα της δίνει συνοχή. Στην περασμένη σεζόν είχε 24 νίκες σε 28 αγώνες και η πιθανότητα να κάνει τουλάχιστον 23 στην κανονική περίοδο δίνεται άνω του διπλασιασμού και πιστεύω πως αξίζει να πονταριστεί.

Η δεύτερη πρόταση είναι ένα head to head στοίχημα και συγκεκριμένα ποια ομάδα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Χίμκι θα τερματίσει πιο πάνω στην κανονική περίοδο. Οι Πειραιώτες όπως προείπα θα έχουν το Σλούκα σε ρόλο οργανωτή που με τη βοήθεια των Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη, αλλά και τους υποσχόμενους Χάρισον και ΜακΚίσικ θα αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας. Τα προβλήματα κατά τη γνώμη μου είναι δύο. Αφενός στη θέση «5» ίσως υπάρχει κενό και αφετέρου η ομάδα θα στερείται δημιουργίας χωρίς το Σλούκα στο παρκέ. Από την άλλη οι Ρώσοι έχουν φτιάξει μια φοβερή ρακέτα με τους Μπούκερ, Μονρό, Μίκι και Γιερέμπκο. Στην περιφέρεια έχουν τους Σβεντ και Γιόβιτς και φαίνεται φέτος να έχουν ένα πιο πλήρες ρόστερ με πολλές επιλογές στον πάγκο. Στο μαραθώνιο της κανονικής διάρκειας βλέπω τη Χίμκι να προσπερνά τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Τέλος θα ασχοληθώ με την «ουρά» της κατάταξης και θα παραλείψω τις ενδιάμεσες θέσεις που θα γίνει… χαμός. Προανέφερα πριν τις τέσσερις πιο αδύναμες θεωρητικά ομάδες της διοργάνωσης. Όπως είπα, θεωρώ ότι η ψαλίδα με τις υπόλοιπες ομάδες έχει ανοίξει και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι ουραγοί να πάρουν λιγότερες νίκες απ΄ότι τις προηγούμενες χρονιές. Αυτή που μου γεμίζει λιγότερο το μάτι δε από τις τέσσερις είναι η Βιλερμπάν. Για μένα είναι το πρώτο φαβορί για τον πάτο της βαθμολογίας και η απόδοση της τετραπλασιάζει τα χρήματά μας. Στο ίδιο πλαίσιο, μια ακόμα καλή επιλογή είναι το under 10,5 νίκες της Άλμπα σε επίπεδα διπλασιασμού.

Μακροχρόνια (regular season)

Συνολικές νίκες Εφές: Over 22,5 (2.08)

Head to Head Ολυμπιακός – Χίμκι: Χίμκι (2.25)

Συνολικές νίκες Άλμπα: Under 10,5 (2.00)

Ουραγός βαθμολογίας: Βιλερμπάν (4.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις