Υπερασπίζονται τα κεκτημένα

Υπερασπίζονται τα κεκτημένα

Καλημέρα σε όλους τους κουβανέζους! Ήταν ένα στοιχηματικά άσχημο σαββατοκύριακο, με τη στήλη μας να επιβεβαιώνεται την Κυριακή, ως προς τον άσο της Μονακό. Από κει και πέρα η Λιόν έκανε ακόμη μία γκέλα, ενώ το combo με απόδοση 7.50 που δώσαμε στον αγώνα της Παρί, δε βγήκε για μία κάρτα (που έκαναν ότι μπορούσαν για να πάρουν οι παίκτες της Ρεμς) αλλά και ένα γκολ που θα μπορούσαν να βάλουν σε κλασικές ευκαιρίες οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Τα κεφάλια μέσα όμως και πάμε παρακάτω γιατί έτσι είναι το στοίχημα.

Απόψε έχουμε τους επαναληπτικούς των play offs του Champions League με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν το 2-0 επί της Ομόνοιας για να καταφέρουν το στόχο τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε εκτεταμένο rotation στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, δείχνοντας που είναι το μυαλό όλων στον Πειραιά. Στον αντίποδα η Ομόνοια δεν έπαιξε αγώνα πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο και έρχεται ξεκούραστη στο αποψινό ματς.

Οι Κύπριοι ψάχνουν δύο γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση και από τρία και πάνω για να προκριθούν. Δύσκολο το έργο τους, δεδομένης και της εικόνας των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός διαθέτει το ρόστερ και την εμπειρία για να κάνει εύκολα τη δουλειά σήμερα. Ακόμα και αν δεχτεί γκολ, έχει τα επιθετικά όπλα, με εξέχοντα τον Ελ Αραμπί, για να πετύχει και αυτός ένα γκολ που θα τον στείλει ουσιαστικά στους ομίλους. Μάλιστα πιστεύω πως θα φύγει από την Κύπρο χωρίς να ηττηθεί. Θα τον στηρίξω λοιπόν απόψε με τις απαραίτητες καλύψεις.

Στο μακρινό Κίεβο, η Ντινάμο υποδέχεται τη Γάνδη στη ρεβάνς του 1-2 της προηγούμενης εβδομάδας. Οι Ουκρανοί έφυγαν με το διπλό από το Βέλγιο, βάζοντας γερά θεμέλια για την πρόκριση στους ομίλους. Στο εγχώριο πρωτάθλημα είχαν ένα εύκολο μεσημέρι Σαββάτου κερδίζοντας στην έδρα της Μινάι με 4-0. Λίγες ώρες αργότερα, η Γάνδη ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λέουβεν με 3-2. Οι Βέλγοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο απόψε και θέλουν νίκη πετυχαίνοντας από δύο γκολ και πάνω. Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολή απέναντι σε έναν αντίπαλο που στην έδρα του χάνει δύσκολα, και πετυχαίνει εύκολα γκολ. Στο σημερινό αγώνα λοιπόν βλέπω πως η Γάνδη θα βγει μπροστά, θα πετύχει γκολ, αλλά δε θα καταφέρει να κερδίσει τη Ντινάμο και πάνω σ΄ αυτό θα στηρίξω τις προτάσεις μου.

Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Δυάδα (απόδοσης 2.67)

22:00 Ομόνοια – Ολυμπιακός: Χ2 & οver 1,5 (1.62)

22:00 Ντινάμο Κιέβου – Γάνδη: 1Χ & οver 1,5 (1.65)

Μονό

22:00 Ομόνοια – Ολυμπιακός: Χ2 & goal/goal (2.30)

Ρίσκο

22:00 Ντινάμο Κιέβου – Γάνδη: 1 & οver 2,5 (3.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις