Πέδρο και Μιρτσέα ξέρουν το κόλπο

Προγνωστικά

Το μυαλό καθάρισε εν πολλοίς μετά το διήμερο ρεπό από Κυριακή και Δευτέρα και επιστρέφω σήμερα Τρίτη με στήλη για τους φίλους μου τους κουβανέζους. Προκριματικά Champions League έχει το πρόγραμμα σήμερα και θα γράψω για τα δύο από τα τρία σημερινά παιχνίδια.

Αρχίζω από την ελληνοκυπριακή μάχη ανάμεσα σε Ομόνοια και Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League, μετά και το 2-0 του πρώτου αγώνα στον Πειραιά. Σαφώς ανώτερη ομάδα ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα απέναντι στους Κύπριους, οι οποίοι καλούνται να πετύχουν ένα θαύμα πλέον, έχοντας και δύο κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα.

Οι Κύπριοι δε με πείθουν πως μπορούν να απειλήσουν επιθετικά τον Ολυμπιακό. Έχουν πετύχει 3 προκρίσεις για να φτάσουν στα play offs λόγω της άμυνας τους. Σήμερα θα πρέπει να ανοιχτούν επιθετικά και ο Ολυμπιακός δε θα το συγχωρήσει αυτό. Επαγγελματική νίκη τολμάω να γράψω για τους ερυθρόλευκους και σε απόδοση 1.75.

Στο άλλο παιχνίδι που θα πιάσω στο… χέρι μου, η Ντινάμο Κιέβου υποδέχεται την Γάνδη. Μετά το αρχικό 1-2 μέσα στο Βέλγιο, οι Ουκρανοί καλούνται να σφραγίσουν την πρόκριση στην έδρα τους. Πιο βαριά φανέλα γενικώς η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς η ουκρανική ομάδα διαθέτει τόσο πολύ πιο έμπειρο προπονητή στην άκρη του πάγκου, αλλά και μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της.

Επειδή όμως οι Βέλγοι θα ανοιχτούν και γενικώς οι βελγικές ομάδες πετυχαίνουν γκολ, δε θα ποντάρω στον άσο. Παίζοντας λίγο πιο safe (και σε ελαφρώς μικρότερη απόδοση), αντί να ποντάρω στον άσο του 1.85, θα ποντάρω στο 1Χ με over 1,5 σε απόδοση 1.70. Πραγματική μικρή η διαφορά στην απόδοση και κατ’ εμέ αξίζει περισσότερο η safe επιλογή.

Δυάδα (απόδοσης 2.97)

22:00 Ομόνοια – Ολυμπιακός: 2 (1.75)

22:00 Ντιναμό Κιέβου – Γάνδη: 1Χ & over 1,5 (1.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις