Mε… Μαρτσίνιακ και Coppa Italia

Mε... Μαρτσίνιακ και Coppa Italia

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Κερδισμένοι βγήκαμε και προχθές, αφού ο Ιταλός φίλος μας ο Nτι Μπέλο δεν έδωσε ένα, αλλά δύο πέναλτι στα πρώτα 45 λεπτά του ντέρμπι μεταξύ Ρόμα και Γιουβέντους, δίνοντάς μας έναν ωραιότατο -σχεδόν- τριπλασιασμό! Το fun bet στη Νορβηγία δε μας βγήκε, αλλά ήταν και… ζόρικο σημείο.  

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/200951978306706

 

Πάμε στις σημερινές προτάσεις γρήγορα γρήγορα, που περιλαμβάνουν ποικιλία επιλογών από τα προκριματικά του Champions League και το Κύπελλο Ιταλίας. 

Ένας…  αυστηρός Πολωνός στο Κίεβο! 

Μεταφερόμαστε στο «Ολιμπίσκι», όπου η Ντινάμο Κιέβου υποδέχεται την Γάνδη στον επαναληπτικό του 1-2 προ εβδομάδας για τα play offs του Champions League, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει των Βέλγων στον πρώτο αγώνα.  

Φαβορί να κουνήσουν σεντόνι πλέον οι γηπεδούχοι, μετά την ανατροπή του σκορ στο πρώτο σκέλος των δύο αγώνων. Τους κάνει η ισοπαλία ή ακόμη και η ήττα με 0-1 για να μπουν στους ομίλους. Σε καλή κατάσταση η Ντινάμο, δείχνει έτοιμη να ολοκληρώσει με επιτυχία και το τελευταίο βήμα της διαδρομής της στα φετινά προκριματικά. 

Η Γάνδη θα πρέπει να πραγματοποιήσει μίνι υπέρβαση αν θέλει να συμμετάσχει ξανά στην κλήρωση των ομίλων έπειτα από τη σεζόν 2015/16. Απόψε θέλει νίκη με διαφορά δύο τερμάτων, εκτός αν πετύχει τρία ή περισσότερα, οπότε σε αυτή την περίπτωση της αρκεί απλή νίκη για να προκριθεί στην κανονική διάρκεια. Δεν την ευνοεί η παράδοση, αφού είχε αποκλειστεί από την αποψινή της αντίπαλο προ δεκαετίας με δύο ήττες, ξανά στο πλαίσιο των προκριματικών της διοργάνωσης. 

Πάμε τώρα στο ζουμί. Ρέφερι του ματς, ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ. Έχει κλείσει 9 χρόνια ως διαιτητής της FIFA και χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ως αυστηρός. Ο τύπος σε 290 αγώνες για το πρωτάθλημα Πολωνίας έχει βγάλει 40 κόκκινες κάρτες και έχει δείξει 126 φορές την άσπρη βούλα! Όσον αφορά τα προκριματικά του Champions League, ήταν άρχοντας σε 8 αναμετρήσεις, στις οποίες υπέδειξε 39 κίτρινες, 5 κόκκινες και 5 πέναλτι.  

Βάλτε σε αυτή την εξίσωση τη σημασία του αποψινού αγώνα, παρέα με την έφεση της Ντινάμο φέτος για… διαρκή πειθαρχικό έλεγχο στο «Ολιμπίσκι», όπου δέχεται κατά μέσο όρο 3,5 κίτρινες ανά αγώνα ενώ ήδη έχει και μία αποβολή σε 2 εντός έδρας αναμετρήσεις. Ποντάρω κατά πρώτον στο ενδεχόμενο της υπόδειξης πέναλτι από τον Μαρτσίνιακ και κατά δεύτερον στην κόκκινη κάρτα, που είχε βγει και στον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο. 

Παιχνίδι με γκολ στη Μόντσα 

Η τοπική ομάδα υποδέχεται την Τριεστίνα για τον 2ο γύρο του Coppa Italia, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μία κατηγορία καθώς η Μόντσα αγωνίζεται στη Serie B, ενώ η φιλοξενούμενη στη Serie C.  

Οι γηπεδούχοι στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα εντός έδρας απέναντι στην ΣΠΑΛ, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες στο 90λεπτο, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο 82’ από τον Δανό φορ Γκίτκιερ. Καλή εμφάνιση γενικά από την ομάδα του Κρίστιαν Μπρόκι που στρέφει την προσοχή της στον αποψινό αγώνα κυπέλλου εναντίον της Τριεστίνα. 

Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο εναρκτήριο παιχνίδι για τον 2ο όμιλο της Serie C με 0-1 από την νεοφώτιστη Ματέλικα. Στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα της Τριεστίνα έδειξε σοβαρά αμυντικά κενά, καθώς κινδύνευσε πάνω από 4-5 φορές να δεχθεί και άλλο τέρμα, ενώ σπατάλησε άλλες τόσες ευκαιρίες ώστε να ισοφαρίσει. Έδειξε να παίζει ανοιχτά, το παιχνίδι είχε ρυθμό και θα μπορούσαν να επιτευχθούν άνετα άλλα 2 με 3 γκολ. Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου απέκλεισε άνετα την Ποτέντσα με νίκη 2-0 εκτός έδρας. 

Η εικόνα των δύο ομάδων στα εναρκτήρια παιχνίδια τους στη σεζόν, με κάνει να ποντάρω στην επίτευξη τερμάτων απόψε στη Μόντσα. Καθώς, όμως, το over δίνεται πολύ χαμηλά από τους μπουκ, θα πάω στο αμφίτερμα που καλοπληρώνει. 

Μονό 

22:00 Ντινάμο Κιέβου – Γάνδη: Kαταλογισμός πέναλτι (2.80) 

Κάρτες

22:00 Ντινάμο Κιέβου – Γάνδη: Over 0,5 κόκκινες (3.80) 

Μονό 

21:45 ΜόντσαΤριεστίνα: Goal/goal (2.30) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις