Το Sport Zone είναι μακράν ο ευκολότερος τρόπος για να βλέπεις ζωντανά αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και ότι άλλο.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να παρακολουθείς live τους αγώνες από το Sport Zone.

  • Να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στον Windows υπολογιστή σου
  • Από την Android εφαρμογή για κινητό ή tablet σου
  • Απευθείας μέσα από τον browser

Πώς το βρίσκεις; Μέσω του foot.futbol και κατόπιν επιλέγεις τι θέλεις να παρακολουθήσεις. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρέχει live αγώνες από διάφορες ιστοσελίδες και κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο θα εμφανιστεί ένα παραθυράκι από το οποίο θα μπορείς να τους παρακολουθήσεις.

Από το μενού επάνω, θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις επίσης συγκεκριμένα αθλήματα που θέλεις να παρακολουθήσεις, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.ά. Στην ενότητα Upcoming Broadcasts εμφανίζονται όλοι οι ερχόμενοι αγώνες, καθώς επίσης και η ώρα που θα ξεκινήσουν. Φυσικά, συμπεριλαμβάνονται και ελληνικοί αγώνες.

Για Windows τι πρέπει να κάνεις; Κατεβάζεις το .exe εκτελέσιμο αρχείο.

Μόλις το πρόγραμμα εγκατασταθεί, είσαι έτοιμος αν το τρέξεις. Συχνά όμως πρέπει να κατεβάσεις μια συγκεκριμένη έκδοση του Adobe (από εδώ).

Φυσικά υπάρχει και η εφαρμογή του Sport Zone. Μόλις κατέβει, κάνε κλικ πάνω της για να την εγκαταστήσεις. Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που κατεβάζεις εφαρμογή από μια ιστοσελίδα και όχι από το Google PlayStore, τότε θα σου ζητηθεί να δώσεις στο λειτουργικό σύστημα την άδεια για να εγκαταστήσει εφαρμογή από τρίτους. Αυτό μπορεί να γίνει απευθείας από τις ρυθμίσεις τις συσκευής, στην ενότητα «Εφαρμογές και Ειδοποιήσεις».

Μόλις η εφαρμογή εγκατασταθεί, απλά τρέξε την και θα έχεις την δυνατότητα στη συνέχεια να παρακολουθείς δωρεάν ζωντανούς live αγώνες.

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook