F1 και ποντάρισμα στους βαθμούς

F1 και ποντάρισμα στους βαθμούς

Χαίρετω ολη τη παρέα του koubanezos.gr! Επιβεβαιώθηκε και η δεύτερη μεσοβδόμαδη πρόταση για την F1, οπότε μπαίνουμε με καλή ψυχολογία στα του αγώνος.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/200622135006357

 

Ενδιαφέρον παρουσίασαν το πρώτο διήμερο τα ελεύθερα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες, με πολλές εναλλαγές και εκπλήξεις. Παρόλα αυτά ο Χάμιλτον κατάφερε πήρε ακόμα μια poll και θα εκκινήσει πρώτος, αφήνοντας πίσω του τον Φερστάπεν και τον Μπότας. Οι McLaren και οι Renault σε ακόμα ένα αγώνα, έδειξαν πολύ δυνατές παίρνοντας σημαντικές θέσεις μέσα στη 10αδα.

Αγωνιστικά τώρα, το grand prix της Ρωσίας είναι από τα λίγα στο grid, που η θέση εκκίνησης παίζει μικρό ρόλο. Έχουμε μεγάλα κομμάτια, όπου είναι καλά για προσπεράσεις και το να μη κάνουν οι πιλότοι λάθος, είναι αρκετά σημαντικό. Το slipstreaming θα παίξει σημαντικό ρόλο, ειδικά στην εκκίνηση, διότι η πρώτη στροφή είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά.

F1 και ποντάρισμα στους βαθμούς
Στοιχηματικά δεν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες, οπότε θα πορευθούμε με μια δυάδα και ένα μονό. Οι Renault και οι McLaren έχουν εξαιρετικά σεταρίσματα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Αν οι πιλότοι τους δε κάνουν κάποιο σημαντικό λάθος έχουν πιθανότητες και τα 4 μονοθέσια να είναι στους βαθμούς.

F1 και ποντάρισμα στους βαθμούς

Συνεχίζουμε με το μόνο ποντάρισμα που αφορά τις Red Bull. Ο Φερστάπεν είναι στη πρώτη γραμμή με τον Αλμπόν να είναι 10ος. Ο Αλμπόν έχει καλή ψυχολογία, οπότε θεωρώ ότι θα κάνει ακόμα έναν καλό αγώνα. Έχει το μονοθέσιο για να τα καταφέρει και αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο Φερστάπεν θα κάνει ένα αγώνα όπως μας έχει συνηθίσει, έχουν αρκετές πιθανότητες να βρίσκονται στους βαθμούς.

Δυάδα(απόδοσης 2.25)

14:10 Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Renault (1.50)

14:10 Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: McLaren (1.50)

Μονό

14:10 Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Red Bull (1.57)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις