Φαβορί σε τριάδα

Φαβορί σε τριάδα

Ατυχήσαμε το Σάββατο, καθώς ο ΠΑΟΚ σκόνταψε και το σκορ στη Σεβίλλη, ανάμεσα σε Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης ξέφυγε. Πάμε σήμερα για… comeback, με Ολλανδία, Αγγλία και Ιταλία!

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Φέγενορντ με την Ντε Χάαγκ. Η Φέγενορντ άφησε βαθμούς πίσω της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μένοντας εντός έδρας στο 1-1 με την Τβέντε. Δεν ήταν τόσο κακή, άξιζε την νίκη. Περιμένω σήμερα να κερδίσει εύκολα το ματς, απέναντι σε μια ομάδα που έχει 2/2 ήττες και έχει δείξει με το καλημέρα τις αδυναμίες της. Αρχικά είχα επιλέξει τον άσο σε συνδυασμό με το no goal, όμως αποφάσισα να πάω συντηρητικά και να επιλέξω το under 5,5.

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από την Premier League και την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Γουλβς. Δεν ξεκίνησε καλά η Γουέστ Χαμ, ηττήθηκε εντός έδρας από την Νιούκαστλ αλλά και στην έδρα της Άρσεναλ. Σε καραντίνα ο προπονητής Μόγιες αλλά και δύο ακόμα παίκτες της, μια και βρεθήκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Απέναντι της η Γουλβς, που πήρε άνετα το διπλό στην πρεμιέρα απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όμως στο προηγούμενο ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-1.

Πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο, έχανε ήδη με 2-0. Στο δεύτερο μπήκε δυνατά, μείωσε σε 2-1 και αρκετές φορές έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Αφού δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, δέχτηκε το τρίτο γκολ στα… χασομέρια. Αρκετά ανώτεροι οι «λύκοι», θα τους στηρίξουμε με την απαραίτητη κάλυψη. Αξιοσημείωτο ότι στα τελευταία 15 ματς τους κανένα δεν ξέφυγε πάνω από τα τέσσερα γκολ!

Η τελευταία επιλογή μας έρχεται από το ντέρμπι της Ρόμα με τη Γιουβέντους. Με το δεξί μπήκαν οι πρωταθλητές, απειλήθηκαν ελάχιστα και καθάρισαν την Σαμπντόρια με 3-0. Απέναντι τους η Ρόμα, που ενισχύθηκε ελάχιστα το φετινό καλοκαίρι. Στην πρεμιέρα έμεινε στο φτωχό 0-0 απέναντι στην Βερόνα. Ωστόσο, κατάφερε να χάσει το ματς στα χαρτιά μιας και δήλωσε τον Ντιαβαρά στην λίστα με τους παίκτες κάτω των 22, ενώ ο παίκτης έκλεισε τον Ιούλιο τα 23! Σίγουρα η ομάδα του Αντρέα Πίρλο μπορεί να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ρώμη.

Τριάδα (απόδοσης 3.26)

13:15 Φέγενορντ – Ντεν Χάαγκ: 1 & under 5,5 (1.47)

21:00 Γουέστ Χαμ – Γουλβς: Χ2 & under 4,5 (1.43)

21:45 Ρόμα – Γιουβέντους: Χ2 & under 4,5 (1.55)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις