Υπερτριπλασιασμός… στο χώμα

Υπερτριπλασιασμός... στο χώμα

Το grand slam του Roland Garros είναι προ των πυλών και τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα στο Παρίσι, εκεί όπου βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά και η Μαρία Σάκκαρη, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ξεκίνημα με το ματς του πολύ έμπειρου Ιάπωνα Νισικόρι απέναντι στο ντεφορμέ Ντάνιελ Έβανς, που ειδικά στο χώμα δεν πατάει καθόλου καλά. Πάμε με την νίκη του Νισικόρι.

Τον Τόμας Μάχατς ο οποίος μπήκε στον κυρίως ταμπλό μέσω των προκριματικών, θα αντιμετωπίσει ο πολλά υποσχόμενος Τέιλορ Φριτς. Θα επιλέξουμε τη νίκη του δεύτερου, έχει τα φόντα για να «καθαρίσει» τον Τσέχο.

Τόμσον εναντίον του Μολδαβού Ράντου Άλμποτ, πάντα αξιόμαχος και δύσκολος αντίπαλος ο Άλμποτ, με πολύ καλό σερβίς. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Τόμσον αν και θα θέλαμε λίγο πιο ψηλά την τιμή του άσου.

Ο «οικοδεσπότης» Μπενουά Περ αντιμετωπίζει τον Νοτιοκορεάτη Σουν Γου Κβον, ο Γάλλος χρωστάει κάποιες καλές εμφανίσεις, ειδικά στον εαυτό του και θα πάμε μαζί του με την απόδοση του αουτσάιντερ.

*Θυμίζουμε πως ο νικητής κρίνεται στα 3 σετ

Τριάδα (απόδοσης 3.09) 

13:15 Ν. Έβανς – Κ. Νισικόρι: 2 (1.46)

13:15 Τ. Μάχατς – Τ. Φριτς: 2 (1.40)

15:15 Τ. Τόμσον – Ρ. Άλμποτ: 1 (1.51)

Μονό

14:30 Μ. Περ – Σ. Γου Κβον: 1 (2.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις