Μια γενική εικόνα να την έχουμε

Μια γενική εικόνα να την έχουμε

Γεια και χαρά σε όλους με υγεία και μια πολύ ευχάριστη Κυριακή να έχουμε. Δυστυχώς χτες στο στείρο 0-0 έμειναν Αλαβές και Χετάφε οπότε η στήλη έμεινε και αυτή στο μηδέν.

Στο σήμερα

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει το μενού σήμερα, ωστόσο θα αποφύγω να αναλωθώ με τα παιχνίδια που ΔΕΝ μου κίνησαν το ενδιαφέρον να ασχοληθώ και θα πάω κατευθείαν σε αυτά που θα μπουν στο παιχνίδι μου.

Αρχή με το Κάντιθ– Σεβίλλη. Η Κάντιθ όσο εύκολα έχασε από την Οσασούνα στην πρεμιέρα, άλλο τόσο εύκολα κέρδισε την Ουέσκα. Προηγήθηκε νωρίς, άντεξε στην πίεση και προς το τέλος κλείδωσε την νίκη με δεύτερο τέρμα. Έδειξε πιο ομάδα.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε της υποχρεώσεις της με ήττα στο Super Cup από την Μπάγερν Μονάχου, στην παράταση. Με το αριστερό η αρχή για φέτος. Αυτό που κρατάω είναι ότι έπαιξε καλά, απέναντι σε έναν θεωρητικά πιο δυνατό αντίπαλό, είχε πλάνο και ένταση στο παιχνίδι της. Θεωρώ ότι είναι έτοιμη ομάδα  για το απαιτητικό  πρωτάθλημα της La Liga. Φυσιολογικό φαβορί οι Σεβιγιάνοι απέναντι σε μια ομάδα που θα παίξει άμυνα, δεν ποντάρω στη νίκη των φιλοξενούμενων αλλά σε ένα ειδικό. Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Οκάμπος, σε πολύ καλή απόδοση. Περιμένω πολλά από αυτόν φέτος.

Το δεύτερό και τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθώ  είναι κανένα! Όχι δεν…. τρολάρω, απλά προσπαθώ να μαζεύω τον εαυτό μου και το ποντάρισμα μου.

Να μην ανοίγομαι και να μεταδώσω, όσο μπορώ, τη λογική που πρέπει να έχουμε στο στοίχημα.

Καλά, από ολόκληρη Β’ Ισπανίας δεν σου βγήκε τίποτα;  Απλά και επιγραμματικά να αναφέρω ότι από την αγαπημένη Segunda βλέπω Λούγκο – Αλμερία g/g, Μαγιόρκα – Σαμπαντέλ άσο, Οβιέδο – Εσπανιόλ g/g, Πονφεραντίνα – Βαγιεκάνο διπλό, Τενερίφη – Μιραντές άσο, Λεγανιές – Καρταχένα άσο.  Το ότι τα βλέπω δεν σημαίνει ότι είμαι και υποχρεωμένος να τα ποντάρω, πόσο μάλλον να τα προτείνω.  Μια γενική εικόνα να την έχουμε.

Σκόρερ

19:30 Κάντιθ – Σεβίλλη: Anytime Λούκας Οκάμπος (2.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις