Γκολ με όρια στην Ολλανδία

Γκολ με όρια στην Ολλανδία

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Και πάλι παρόντες στο καθιερωμένο μας ραντεβού, Κυριακή σήμερα και θα συνεχίσουμε την εξόρμησή μας στη χώρα της τουλίπας με μια δυάδα, εκ νέου με στόχευση στα γκολ, αλλά όχι με ασιατικό όριο, αλλά με απλό όριο αυτή τη φορά, το γνωστό over 2,5. Βίλεμ και Χεράκλες έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους, η στόχευσή μας δε θα αφορά απλά τα γκολ αλλά θα βασίζεται σε δεδομένα.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/200611438340760

 

Εμεν – Βίλεμ

Ξεκινάμε από το Έμεν του Ντρέντε εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την εξαιρετική Βίλεμ στην οποία ο Παυλίδης διαπρέπει. Η Έμεν πέρσι στο περιπετειώδες λόγω κορωνοϊού πρωτάθλημα της Έρεντιβιζιε τερμάτισε στην αξιοπρεπή 12η θέση, με εξαιρετική παρουσία εντός (4η) αλλά κακή εκτός με καλή επίθεση αλλά αμυντικά κακή προσέγγιση (7η χειρότερη άμυνα). Ομοιογενής ομάδα μεσοαμυντικά, ετερόκλιτη επιθετικά με αρκετούς ξένους και μια μίξη ταλέντου-εμπειρίας που ως τώρα δεν την έχει οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια. Πλούσια η προετοιμασία της, αλλά καθόλου επιτυχημένη, μάλιστα αναδείχθηκαν προβλήματα που ακόμα δεν φαίνεται να μπορεί να λύσει.

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, ούσα καλή την 1η αγωνιστική προδόθηκε από το καλό 20λεπτο της Φένλο, η οποία ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 σε 2-3 και εντέλει η Βίλεμ ηττήθηκε με 3-5. Τη 2η αγωνιστική το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν εκτός δεν αντέχει σε κριτική, αφού η ομάδα του Λούκιεν δεν ήταν καθόλου καλή. Επένδυσε σε παίκτες της Βόρειας Ευρώπης για την ενίσχυση της ομάδας της, ο Λούκιεν επιλέγει το κάπως ”ανοικτό” 4-2-3-1που εκθέτει την ομάδα στο κέντρο και της δημιουργεί πρόβλημα. Χωρίς προβλήματα.

Η Βίλεμ έχει τον Βαγγέλη Παυλίδη να την οδηγεί, μιας και ο Έλληνας επιθετικός έχει ήδη πετύχει 4 γκολ σε 4 αγώνες. Ομάδα που στηρίζεται σε αρκετούς ξένους αλλά έχει βρει ομοιογένεια, πέρσι έκανε καταπληκτική πορεία τερματίζοντας στην προνομιούχο – λόγω Ευρώπης – 5η θέση και κέρδισε την συμμετοχή της στο Γιουρόπα λιγκ. Σύντομο το ταξίδι της, προκρίθηκε από τον 2ο προκριματικό γύρο (0-5 την Νιέντερκορν), αποκλείστηκε προ ημερών από την Ρέιντζερς με 0-4 στον 3ο προκριματικό γύρο και πλέον στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες υποχρεώσεις. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην προετοιμασία της, όμως, ξεκίνησε άσχημα. Ηττήθηκε εντός από την Χέρενφεν με 2-0, αλλά εντός διέλυσε με 4-0 την κακόμοιρη Χεράκλες. Έχει επιθετική έφεση, αλλά αμυντικά είναι του ύψους ή του βάθους.

Εκτίμηση: Επιθετικές ομάδες με στόχο το σκοράρισμα κι όχι την άμυνα σε ένα ματς αποδείξεων, έστω και νωρίς και αν θέλει ειδικά η Βίλεμ να να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με την περσινή, πρέπει να χτυπήσει το παιχνίδι. Εκτιμούμε ότι θα βρει γκολ, όπως και η επιθετικά αξιόπιστη Έμεν.

Χέρακλες – PSV Αϊντχόφεν

Οδεύουμε στο Αλμέλο, έδρα της τοπική Χεράκλες που υποδέχεται το φαβορί Αϊντχόφεν. Η Χεράκλες είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, που ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις της με νίκη εναντίον της Ντε Χάαγκ σε έναν αγώνα που ήταν καταιγιστική κατατροπώνοντας την αντίπαλό της μην γνωρίζοντας αντίσταση. Πλούσια η προετοιμασία της, έδωσε αρκετά φιλικά και έδειξε καλά στοιχεία. Μικρομεσαία ομάδα της χώρας, το απέδειξε και πέρσι. Κακή στη 2η αγωνιστική, παραδόθηκε άνευ όρων στην ανωτερότητα της Βίλεμ.

Η PSV Αϊντχόφεν είναι κάθε χρόνο φαβορί για τον τίτλο, αν και πλέον βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Εξαιρετική σε επίθεση, όχι όμως και σε άμυνα που δείχνει να είναι ευάλωτη. Καλή η προετοιμασία της, στο ρόστερ της διαθέτει ταλέντο αλλά και εμπειρία όμως είναι προβλήματα οι τρεις βασικοί της παίκτες που θα λείψουν και σήμερα, όπως ο αμυντικός Ομπίσμπο, ο μέσος Γκουτιέρεζ και ο επιθετικός Ρομέρο. Την βοηθά και η παράδοση απέναντι στην Χεράκλες.

Εκτίμηση: Εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο είναι ότι αμφότερες έχουν πετύχει στους δύο προηγούμενους αγώνες τους περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο, στοιχείο που θα αξιοποιήσουμε για να συνθέσουμε τη δυάδα μας.

Δυάδα (απόδοσης 2.66)

17:45 Έμεν – Βίλεμ: Over 2,5 (1.77)

17:45 Χεράκλες – PSV Αϊντχόφεν: Over 1,25 ΑΗ στο 2ο ημίχ. (1.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις