1.90 από το… σημαιάκι

1.90 από το... σημαιάκι

Καλημερίζω την παρέα του koubanezos.gr! Χτες καταφέραμε να βρούμε το φως και τον δρόμο προς το ταμείο, καθώς οι Γερμανοί επιβεβαίωσαν την πρόβλεψη μας! Ήταν κάτι που χρειαζόμασταν καθώς στις τελευταίες τρείς στήλες, είτε πιάναμε μια στις δυο επιλογές, είτε χάναμε οριακά για ένα κόρνερ την επιλογή!

Η σημερινή μας πρόταση θα προέλθει από την σουηδική Allsvenskan και το παιχνίδι μεταξύ της Έλφσμποργκ και της Γκέτεμποργκ. 5,7 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Έλφσμποργκ εντός έδρας, 11,3 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,9 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Γκέτεμποργκ εκτός έδρας, 10,7 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Η μεν γηπεδούχος στοχεύει στην ευρωπαϊκή έξοδο αλλά και γιατί όχι, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, η δε φιλοξενούμενη και κυπελλούχος Σουηδίας, προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό!

Οι άμυνες και των δυο παρουσιάζουν αρκετά θέματα στην πίεση και κάνουν εύκολα το λάθος, πράγμα που σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για πολλές ευκαιρίες και αρκετά κόρνερ. Και οι δυο θέλουν τους βαθμούς, οπότε το παιχνίδι θα έχει υψηλό ρυθμό, με την γηπεδούχο βέβαια να είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο λόγο.

Περίμενα το όριο των κόρνερ λίγο πιο ψηλά, από τη στιγμή που το βρίσκω στο 9,5 σύνολο κόρνερ, επιλέγω το over.

Μονό

18:30 Έλφσμποργκ – Γκέτεμποργκ: Over 9,5 κόρνερ (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις