Πληρώνουν οι… παραβάτες «τζιαλορόσι»

Πληρώνουν οι... παραβάτες «τζιαλορόσι»

Καλημέρα φίλοι «Κουβανέζοι». Για μια κίτρινη κάρτα που δεν βγήκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Σεντ Γκάλεν, χάσαμε το απόλυτο την Πέμπτη, κάνοντας 1/2 και δίνοντας παράλληλα συνέχεια, σε ένα εξαιρετικό σερί στη στήλη μας, η οποία αριθμεί 7/10 επιτυχημένες προβλέψεις!

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/199919641743273

 

Κυριακή κοντή γιορτή όμως, σήμερα, και θα πάμε σε δύο νέες επιλογές, τις οποίες μάλιστα θα συνδυάσουμε για να φτιάξουμε μια δυάδα μετρίου ρίσκου. Η αρχή θα γίνει νωρίς το απόγευμα, με την αναμέτρηση του Ηρακλείου, ανάμεσα στον τοπικό ΟΦΗ και τον Ατρόμητο. Αρκετές κάρτες δέχονται οι ομάδες στο β’ μέρος, σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, με το Ατρόμητο να μετράει: δύο ανά παιχνίδι, γεγονός που θέλουμε να επιβεβαιωθεί ακόμα μια φορά.

Και από την Κρήτη, θα πάμε στη Ρώμη, όπου γίνεται ματσάρα. Ρόμα εναντίον Γιουβέντους, με τα σχόλια για το πάθος και την ένταση που βγάζουν οι παίκτες των ομάδων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, να περιττεύουν. Μόλις οκτώ και κάτι μήνες πριν, για την 19η αγωνιστική της Serie A, οι γηπεδούχοι αντίκρισαν 9 (!) κίτρινες, έναντι τριών, που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι (τελικό σκορ 1-2). Οι αποδόσεις είναι έτσι και αλλιώς… ανεβασμένες, καθότι βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, ωστόσο θεωρώ πως τρεις «καρτούλες» -στο εξαιρετικό 1.90- θα τις δεχθούν οι «τζιαλορόσι».

Δυάδα (απόδοσης 3.23)

18:00 ΟΦΗ – Ατρόμητος: Ατρόμητος over 1,5 κίτρινες στο 2ο ημίχ. (1.70)

21:45 Ρόμα – Γιουβέντους: Ρόμα over 2,5 κίτρινες (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις