Τις δένουν… combo

Τις δένουν... combo

Καλημέρα. Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρώτη στάση στο Λονδίνο. Η Τσέλσι ήταν η πρωταθλήτρια των μεταγραφών και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο μέχρι να μονταριστεί. Κόντρα στη Λίβερπουλ πλήρωσε το αριθμητικό της μειονέκτημα και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Σήμερα καλείται να επιστρέψει στις νίκες, αν θέλει μη μείνει πίσω από νωρίς στη μάχη του τίτλου. Ίσως δούμε και τον νεοφερμένο Τσίλγουελ που αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ. Η Γουέστ Μπρομ του Μπίλιτς έχει ευπαθή άμυνα και μοιάζει βατός αντίπαλος. Διπλό και over 1.5 στο 1.60.

Η Ίντερ ήταν αρκετά καλή πέρυσι και μέχρι ένα σημείο διεκδίκησε το πρωτάθλημα στα ίσα από τη Γιουβέντους. Συνεχίζει με τον Κόντε στον πάγκο και φέτος αναμένεται καλύτερη. Η μεταγραφή του Χακίμι ενισχύει πολύ τη δεξιά της πλευρά και πλέον Λουκάκου και Μαρτίνες θα παίρνουν πιο εύκολα την μπάλα. Μοναδικό ζητούμενο η νίκη στην πρεμιέρα της. Όσο καλή και αν ήταν η Φιορεντίνα την πρώτη αγωνιστική, βρίσκεται ένα επίπεδο κάτω από τους ”nerazzuri” . Άσος και over 1.5 στο 1.80.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις