Ευκαιρία ή λάθος; Θα δείξει!

Ευκαιρία ή λάθος; Θα δείξει!

Γεια και χαρά σε όλους. Επιστροφή στη δράση και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Είχα μια μικρή αποχή από τη στήλη λόγω ειδικών συνθηκών αλλά και μεσοβδόμαδα λόγο έλλειψης ουσιαστικού ενδιαφέροντος. Εδώ παραθέτω προσωπική άποψη.

Από την στιγμή που δεν γνωρίζω ικανοποιητικό αριθμό πληροφοριών για μια ομάδα, δεν ασχολούμαι, είναι αυτόματο no bet για εμένα. Αυτό.

Στο σήμερα

Δύσκολο το πρόγραμμα του Σαββάτου, τα περισσότερα παιχνίδια και σε La Liga και σε Segunda είναι τριπλή. Αυτό σε πρώτη ανάγνωση. Σε δεύτερη φάση βρήκα ένα παιχνίδι το οποίο αξίζει της προσοχής μας και του πονταρίσματος μας φυσικά.

Αλαβές – Χετάφε.

Δεύτερη σερί ήττα για τους γηπεδούχους, 2-1 από τη Γρανάδα, λίγο καλύτερη από ότι στην πρεμιέρα στον τομέα της επίθεσης. Παιδικά λάθη στην άμυνα και φανερή απουσία σωστής προετοιμασίας. Αν συνεχίσει έτσι και δίχως ουσιαστική ενίσχυση το μέλλον της προβλέπεται δυσοίωνο.

Με το δεξί ξεκίνησε η Χετάφε της με το γνωστό παιχνίδι της. Δύναμη, πάθος, ένταση, σκληρή άμυνα και φαρμακερές επιθέσεις. Εκμεταλλευόμενη μία από αυτές σκόραρε και κέρδισε 1-0 την Οσασούνα. Έχοντας τα παραπάνω στο μυαλό και στην ανάγνωση του αγώνα περίμενα δυνατό φαβορί τους φιλοξενούμενους. Αντί αυτού τους βλέπω οριακό φαβορί και σε πολύ καλή απόδοση τους Μαδριλένους απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα ψάχνεται.

Αν έχω μπροστά μου την ευκαιρία της ημέρας ή απλά ένα λάθος δεν το γνωρίζω αλλά σε υπό αυτές της συνθήκες και με αυτά τα δεδομένα είμαι διατιθέμενος να πληρώσω και να μάθω.

Καλή συνέχεια.

Μονό

14:00 Αλαβές – Χετάφε: 2 (2.37)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις