Μέσος, σκοράρει στο 4.10…

Μέσος, σκοράρει στο 4.10...

Η Μπενεβέντο του Φιλίπο Ιντσάγκι εκκινεί τη δεύτερη συμμετοχή της στη Serie A, θέλοντας να αφήσει το στίγμα της και να μην είναι η πορεία της όπως το 2017/2018, όταν και είχε υποβιβαστεί με συνοπτικές διαδικασίες. Το καλοκαίρι αναζήτησε παίκτες που να γνωρίζουν την κατηγορία και να την ανεβάσουν επίπεδο, μεταξύ αυτών απέκτησε και τον Τζιανλούκα  Καπράρι.

Φανταζίστας μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρόμα, έγινε γνωστός στην Πεσκάρα, πέρασε από διάφορες ομάδες πριν αποκτηθεί από τη Σαμπντόρια. Η οποία όμως ποτέ δεν τον πίστεψε πραγματικά και του έδινε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, κυρίως ως αλλαγή. Και τον περασμένο Ιανουάριο τον έστειλε δανεικό στην Πάρμα, ομοίως και το καλοκαίρι τον έδωσε στην νεοφώτιστη Μπενεβέντο.

Ο Καπράρι θέλει να δώσει απαντήσεις στην ομάδα που δεν τον πίστεψε, θα ξεκινήσει βασικός απόψε κόντρα στη Σαμπντόρια και είναι πολύ πιθανό να «μιλήσει» ο «νόμος των πρώην». Το 4.10 στο anytime γκολ του Ιταλού μεσοεπιθετικού αξίζει να αναζητηθεί.

Σκόρερ

19:00 Σαμπντόρια – Μπενεβέντο: anytime Καπράρι (4.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις