Παίρνει για… ανατροπή στη Λάρνακα

Παίρνει για... ανατροπή στη Λάρνακα

Λειψή αναμένεται η 5η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς η Ομόνοια δεν θα αγωνιστεί ένεκα του παιχνιδιού της Τρίτης με τον Ολυμπιακό για τα play offs του Champions League.

Η άλλη αναμέτρηση που αναμένεται να αναβληθεί είναι αυτή της Νέας Σαλαμίνας με τον Ερμή. Στην ομάδα της Αμμοχώστου βρέθηκαν 19 (!) κρούσματα. Από προπονητή μέχρι ποδοσφαιριστές έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Επιπλέον η αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Δόξα στο ΓΣΠ, αναβάλλεται γιατί η UEFA θα «πάρει» το στάδιο, δύο μέρες προηγουμένως, ως είθισται, για να το προετοιμάσει για τον αγώνα μεταξύ Ομόνοιας και Ολυμπιακού (29/9).

Το ίδιο θα συμβεί και με το παιχνίδι μεταξύ Εθνικού Άχνας και Ανόρθωσης. Βρέθηκαν την Τετάρτη 17 κρούσματα στην ομάδα του Εθνικού και ως εκ τούτου αναβάλλεται.

Λόγω του ότι θα διεξαχθούν μόνο τρεις αγώνες αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με το ντέρμπι της εβδομάδας.

ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕ Λεμεσού

Ο δεύτερος προπονητής που αφήνει πίσω του την Κύπρο είναι ο Νταβίντ Κανέδα, που από τη Δευτέρα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, με τον Χουάν Καρίγιο να αναλαμβάνει. Η ΑΕΛ από τη μεριά της, δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στην Καρμιώτισσα, ασχέτως που στο τέλος πήρε τη νίκη με 3-1. Ο Κέρκεζ κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό και δυνατό σύνολο με καλή φυσική κατάσταση και πολύ καλά οργανωμένη.

Αναμένω ότι η ΑΕΛ θα μπει δυνατά από τα πρώτα λεπτά όπως έκανε και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (ήττα με 1-0) χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Στην ΑΕΚ  οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα θέλουν να δείξουν στον νέο τεχνικό ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα. Αξίζει το ρίσκο και σε ανατροπή…

Μονό

20:30 ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕ Λεμεσού: ΑΕΛ over 0,5 στο 1ο ημίχ. (2.00)

Fun bet

20:30 ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕ Λεμεσού 2 ημίχ. / 1 τελ. (31.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις