Πέντε ματς, οκτώ γκολ το ελάχιστο

Πέντε ματς, οκτώ γκολ το ελάχιστο

Στα κορυφαία πρωταθλήματα θα περιηγηθούμε και σήμερα με δυνατές αναμετρήσεις και φυσικά με δυνατά σημεία. Η επαφή μας με το ταμείο δεν χάνεται και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε στη στήλη μας. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις που αφορούν δύο δυάδες και ένα μονό σημείο.

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ καλά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας 2/2 νίκες έκαστη. Η Έβερτον παραμένει αήττητη την φετινή χρονιά με τον Αντσελότι στον πάγκο μετρώντας 4/4 νίκες σε πρωτάθλημα και League Cup και όπως φαίνεται πάει να γίνει κάτι καλό με τον Ιταλό στο τιμόνι της. Η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε στο κύπελλο από την Μπόρνμουθ και είναι η μοναδική ήττα για φέτος. Μέσα στο «Σέλχαρστ Παρκ», η Πάλας παρουσιάζει ένα άκρως δυναμικό και ανταγωνιστικό πρόσωπο, όμως οι απουσίες που έχει σίγουρα πρόκειται να επηρεάσουν την αγωνιστική της εικόνα. Θα πήγαινα προς την μεριά των «ζαχαρωτών», όμως περιμένω ένα δυναμικό παιχνίδι και οι «αετοί» δεν θα αφήσουν την Έβερτον να αναπτύξει το παιχνίδι της με γνώμονα τον Χάμες. Περιμένω γκολ όμως με τον αέρα και την αυτοπεποίθηση που έχουν και οι δύο και φυσικά και με την ποιότητα που κατέχουν από την μέση και μπροστά.

Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ

Με νίκη ξεκίνησαν και οι δύο την προηγούμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα, με την Άουγκσμπουργκ να περνάει από την έδρα της Ουνιόν με σκορ 3-1, ενώ η Ντόρτμουντ επικράτησε εύκολα 3-0 της Γκλάντμπαχ. Η τιμή του διπλού δεν έχει αξία και έτσι θα κινηθώ διαφορετικά. Οι πολλές απουσίες των Βεστφαλών εξάλλου μου επιτρέπουν να κλείνω προς το αμφίτερμα. Επιπλέον, η παράδοση είναι με το μέρος μας καθώς μετράνε 9 σερί goal/goal στα τελευταία 9 μεταξύ τους παιχνίδια.

Λεβερκούζεν – Λειψία

Μόνο η Λειψία κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με νίκη καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Μάιντς με 3-1 εντός έδρας, ενώ οι «ασπιρίνες» κόλλησαν στο μηδέν με την Βόλφσμπουργκ. Παρόλο την απουσία του Τίμο Βέρνερ η Λειψία δείχνει να μην έχει χάσει τα πατήματά της και την επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα, και συνεχίζει την χρονιά από εκεί που έμεινε στα μέσα του καλοκαιριού. Η Λεβερκούζεν πάλι, δείχνει πως χρειάζεται χρόνο και ίσως κάποιες ποιοτικές κινήσεις μετά την φυγή του Χάβερτς, εφόσον θέλει να παρουσιάσει ένα αξιόλογο πρόσωπο τη φετινή χρονιά. Θα προτιμούσα το αμφίτερμα σε κάθε περίπτωση, αφού και η παράδοση μεταξύ τους αυτό δείχνει, αλλά οι πολύ χαμηλές τιμές του με ωθούν στο διπλό που είναι άνω του διπλασιασμού.

Μαρσέιγ – Μετς

Το συγκεκριμένο ματς το θεωρώ ως ένα από τα μεγαλύτερα στηρίγματα του αποψινού κουπονιού. Μπορεί η Μαρσέιγ να προέρχεται από μία ισοπαλία και μία ήττα, όμως απέναντι στη Μετς είναι ευκαιρία να ανακάμψει και να επιστρέψει στις νίκες. Η Μετς παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία καθώς κατάφερε μετά από 3 συνεχόμενες ήττες να κερδίσει μόλις τη Ρεμς. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Μαρσέιγ όταν παίζει στο «Βελοντρόμ», και ελπίζω να μην μας τα χαλάσει σήμερα.

Σεντ Ετιέν – Ρεν

Τελευταίο αλλά άκρως ενδιαφέρον ζευγάρωμα , αυτό ανάμεσα στις προπορευόμενες της Ligue 1, αφού οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή με 10 βαθμούς. Δεν βγαίνει εύκολα σημείο από αυτόν τον αγώνα οπότε μονόδρομος η αγαπημένη μας παράδοση. Μετρούν 5 σερί ματς στα οποία έχουν βρει δίχτυα και οι δύο ομάδες όταν έχουν τεθεί αντίπαλες. Γιατί όχι και απόψε.

Δυάδα (απόδοσης 3.12)

18:00 Σεντ Ετιέν – Ρεν: Goal/goal (1.87)

22:00 Μαρσέιγ – Μετς: 1 (1.67)

Δυάδα (απόδοσης 3.12)

16:30 Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ: Goal/goal (1.67)

17:00 Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον: Goal/goal (1.87)

Μονό

16:30 Λεβερκούζεν – Λειψία: 2 (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις