ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ως 3.30 στο Νησί μέσω... Πολωνίας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ως 3.30 στο Νησί μέσω... Πολωνίας

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας με μια οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση να τις παρακολουθεί.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Τρίτη 16/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ως 3.30 στο Νησί μέσω… Πολωνίας

Ως 3.30 στο Νησί μέσω... Πολωνίας

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους κουβανέζους! Επιστρέφουμε σήμερα στα εγχώρια πρωταθλήματα και, όπως έχουμε ξαναπεί, το Σάββατο σημαίνει στοιχηματικά… Αγγλία. Εντάξει, τώρα μεταξύ μας, σήμερα θα κάνω και μια μικρή στάση στη Πολωνία για ένα over που κοιτάζω εδώ και μέρες και έχει πάρει την «κατηφόρα». Δοκιμασμένη συνταγή για σήμερα, με ομάδες που τον τελευταίο καιρό μας «πλήρωσαν», και ελπίζω πως θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Ξεκινάω λοιπόν από τον αγώνα του πολωνικού πρωταθλήματος που προλόγισα, που δεν είναι άλλος από την αναμέτρηση της Λέχια Γκντανσκ με την Ποντμπεσκίτζιε. Όσοι διαβάζετε αυτή τη στήλη ξέρετε ότι μ’ έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο τα γκολ των Πολωνών με τελευταία φορά την προηγούμενη βδομάδα, που οι αποψινοί φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν με 4-1από την Ρακόβ.

Αφού ξεκινήσαμε από την Ποντμπεσκίτζιε λοιπόν, να πω πως έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 12 γκολ παθητικό σε 4 αγώνες. Παρόλα αυτά όμως και στον επιθετικό τομέα τα πάει μια χαρά έχοντας πετύχει 7 γκολ, με αποτέλεσμα να έχει 4 στα 4 over 3,5! Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους έχουν 3 στα 4 over στις πρώτες αγωνιστικές με 6 γκολ υπέρ και 8 κατά. Προέρχονται από νίκη με ανατροπή (4-2 από 1-2) επί της Σταλ Μίελετς, δείχνοντας μαχητικότητα και μεγάλη ικανότητα στη δημιουργία φάσεων, παρά τα προβλήματα πίσω. Το over πιέζεται πολύ, αλλά αξίζει στο 1.78 που προσφέρεται αυτή τη στιγμή.

Συνεχίζουμε στο Νησί, με μια ακόμα γνωστή της στήλης μας, τη Σάντερλαντ, που υποδέχεται την Πιτέρμπορο. Πρόκειται για δυο ομάδες που ισοβάθμησαν στο περσινό πρωτάθλημα και έχασαν για λίγο το τρένο των play-off. Φέτος οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με μία νίκη και μία ισοπαλία. Όπως λέγαμε και την προηγούμενη βδομάδα, κάνουν φάσεις και ήταν θέμα χρόνου να μπουν και τα γκολ, όπως και μπήκαν στην εκτός έδρας νίκη επί της Όξφορντ (0-2). Αμυντικά είναι αρκετά συμπαγής ομάδα και έχει δεχτεί ένα γκολ σε δυο αγώνες και αυτό από πέναλτι. Η Πιτέρμπορο φαίνεται λίγο πιο μουδιασμένη στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή (2-1) επί της Φλίτγουντ το περασμένο Σάββατο, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις! Πιστεύω το ίδιο και γι’ αυτήν λοιπόν, είναι θέμα χρόνου να «λυθεί» και να βρει το  εύκολο γκολ, και σίγουρα αυτή η ανατροπή θα λειτουργήσει ευεργετικά. Η Σάντερλαντ στην έδρα της θα έχει πάντα τον πρώτο λόγο, σε έναν αγώνα που περιμένω να δω μια βελτιωμένη Πιτέρμπορο που μπορεί και να σκοράρει. Αξίζει να στηρίξουμε τους γηπεδούχους με τις απαραίτητες καλύψεις… ή και χωρίς αυτές!

Μία ακόμα «γνώριμη» περίπτωση είναι η Φλίτγουντ που σήμερα φιλοξενεί την Γουίμπλεντον. Οι γηπεδούχοι ήταν το θύμα της ανατροπής που προαναφέραμε, και μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με 2 στα 2. Αντίστοιχη ευκαιρία έχασε και η Γουίμπλεντον να κερδίσει την Πλίμουθ την προηγούμενη βδομάδα, σε ένα ματς ροντέο που έληξε 4-4 ενώ μέχρι το 75’ ήταν 4-2. Τα παιχνίδια τους είναι πολύ ανοιχτά, με ρυθμό και το ίδιο περιμένω να γίνει και σήμερα. Πέρυσι η Φλίτγουντ κέρδισε δύο φορές με 2-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ίσως και σήμερα να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά θα προτιμήσω να μην επιλέξω σημείο, παρά μόνο τα πολλά γκολ.

Τέλος, ένα ακόμα ανοιχτό παιχνίδι περιμένω να γίνει μεταξύ Σουίντον και Μπάρτον. Οι δύο αντίπαλοι είναι απολύτως ισόβαθμοι στο φετινό πρωτάθλημα με 3 βαθμούς και 3-3 γκολ μετά από δύο αγωνιστικές. Η νεοφώτιστη, και περσινή πρωταθλήτρια στη 2η κατηγορία,  Σουίντον στην έδρα της βρίσκει εύκολα  το δρόμο για τα δίχτυα, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται σε παιχνίδι με αντεπιθέσεις και είναι πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα. Το over σε τιμές διπλασιασμού είναι αξιόλογη πρόταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αν κάποιοι θέλουν μπορούν να το συνδυάσουν με το αμφίσκορο.

Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Δυάδα (απόδοσης 3.11)

17:00 Σάντερλαντ – Πιτέρμπορο: 1X & οver 1,5 (1.75)

18:30 Λέχια Γκντανσκ – Ποντμπεσκίτζιε: Over 2,5 (1.78)

Μονό

17:00 Φλίτγουντ – Γουίμπλεντον: Over 2,5 (1.89)

Μονό

17:00 Σουίντον – Μπάρτον: Over 2,5 (2.02)

Ρίσκο

17:00 Σάντερλαντ – Πιτέρμπορο: 1 & οver 2,5 (3.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις